Byron Katie és Laura Seiler

Byron Katie a Munka című bestseller könyv szerzője, amelyben megosztja a mély válság és a mentális problémák leküzdésének módszerét. Négy kérdés segített neki abban, hogy alaposan megvizsgálja a hiedelmeit és újra rátaláljon az örömre. Állandó tanfolyamain és webináriumain arra inspirálja a résztvevőket, hogy felfedezzék magukban az égető kérdésekre adott válaszokat és megnyissák elméjüket a mély felismerések előtt. „At Home with Byron Katie” című podcastja szintén a szabadabb gondolkodásban támogatja a hallgatókat.

Tudj meg többet a weboldalon: www.thework.com

Laura Malina Seiler a spiritualitás, mindfulness és mentális erő témájában segíti azokat, akik a Felsőbb Énjük felé tartanak. Víziója, hogy az embereknek segít újra összekapcsolódni a valódi esszenciájukkal, támogatja őket az érzelmi sérüléseik gyógyításában, segít szeretetteljes és hálás kapcsolatot kialakítani magukkal, valamint teljes mértékben kifejezni magukat. A coaching és meditációs technikáin keresztül segíti a klienseit mély változásokat létrehozni az életükben – és egy olyan életet teremteni, amely teljes mértékben lehetővé teszi számukra, hogy belépjenek a sugárzó erőjükbe.

Tudj meg többet a weboldalon: www.lauraseiler.com  

Nézd meg eredeti nyelven magyar felirattal

Nézd meg magyar hanggal

Gondolatok és hiedelmek megkérdőjelezése

A rossz tapasztalatok negatív gondolatokhoz vezetnek és arra késztetnek, hogy kételkedjünk önmagunkban. A bestseller író Byron Katie elsőkézből tapasztalta, milyen az, ha nincs kiút. A gondolatainkon és hiedelmeinket dolgozva azonban megfordíthatjuk őket és elengedhetjük az egót. Ebben a videóban Byron Katie arról beszélget Laura Seilerrel, hogyan kérdőjelezzük meg magunkat és dolgozzunk önmagunkon, hogy bűntudat nélkül élhessünk.

Ebben a videóban megismered…
  • hogyan alakítják a hiedelmek az identitásodat
  • milyen kérdéseket tegyél fel magadnak önmagad vizsgálatához
  • miért fontos, hogy bocsánatot tudsz kérni
  • hogyan találd meg a kiutat a szenvedésből

Nézd meg a nap összes tanítását:

Csak kattints a képre vagy az előadó nevére, hogy megnézd a flow! summit tanítását

Oszd meg a saját gondolataidat és élményeidet!

Mi volt ma a kedvenc tanításod?
Szeretnénk olvasni a gondolataidat alább a hozzászólásokban.