Deepak Chopra és Lee Holden

Deepak Chopra úgy ötvözi a nyugat tudását a kelet bölcsességével, ahogy senki más. Sikeres orvosként úgy találta, hogy a nyugati orvoslásból hiányzik a lélek. Több mint nyolcvan könyvet írt, amelyeket harmincöt nyelvre fordítottak le, és összesen 20 millió példányban keltek el. A Time magazin Choprát a 20. század 100 kiemelkedő elméje közé választotta.

Tudj meg többet a weboldalon: www.deepakchopra.com

Lee Holden több mint 35 éve úgy ítéli meg, hogy a csikung ideális módszer nemcsak arra, hogy fizikailag fittebbé vagy egészségesebbé váljunk, hanem arra is, hogy megszabadítsuk az elmét a stressztől és a feszültségtől. Ennek a mozgó meditációnak a művészetét DVD-n, televízióban és online workshopokon is megosztja, ezáltal segít tanítványainak legyőzni a betegségeket és sérüléseket, lelassítani az öregedési folyamatokat, maximalizálni az energiájukat, hogy jobban érezzék magukat, mint valaha.

Tudj meg többet a weboldalon: www.holdenqigong.com

Nézd meg eredeti nyelven magyar felirattal

Nézd meg magyar hanggal

Észlelés és tudatosság: Az igazi szabadság megszerzése

A lehetőségeink végtelenek és a világunk sokkal többet kínál, mint csak az érzékelés szintje. A Lee Holdennel tartott interjúban az író és elme-test szakértő Deepak Chopra elmagyarázza, hogy nekünk, embereknek miért van mindig egy egyéni tapasztalásunk a világban, amit aztán magunk számára értelmezünk. Ugyanakkor minden összefonódik és összekapcsolódik és egy közös forráshoz vezethető vissza. Ebben a videóban beavat a világról és az érzékeléseinkről alkotott gondolataiba és elmagyarázza az önreflexió és az áramlás fontosságát.

Ebben a videóban megismered…
  • a modern tudomány úttörőit
  • hogyan tágítsd ki az észlelésed és érd el a tiszta tudatosságot
  • milyen kérdéseket tegyél fel magadnak

Nézd meg a nap összes tanítását:

Csak kattints a képre vagy az előadó nevére, hogy megnézd a flow! summit tanítását

Oszd meg a saját gondolataidat és élményeidet!

Mi volt ma a kedvenc tanításod?
Szeretnénk olvasni a gondolataidat alább a hozzászólásokban.