Egy különleges bónusz csomag számodra!

Éld meg a valódi potenciálodat és maradj az áramlásban egész nap, minden nap.
Örökös hozzáféréssel az 3. flow! summit videóhoz és bónusz gyakorlati tanfolyamokhoz, amelyek segítenek a tanítások megvalósításában!

A teljes bónusz csomag: Hogyan gyakorold a tanultakat

A flow! summit 2022 videóihoz való örökös hozzáférés mellett hozzáférést kapsz igazán különleges gyakorlatias bónusz tanfolyamokhoz, amelyeket kifejezetten úgy válogattunk össze, hogy segítsenek beépíteni a flow! summit tanításait a mindennapi életedbe:

Hogyan ébreszd fel a belső erődet

Szeretettel, bőséggel és egészséggel teli élet vár azokra, akik képesek valósággá változtatni a megfelelő gondolatokat. Louise Hay korai munkásságából származó 5 részes tanfolyamából megtanulod, hogyan alakítsd ki azt a valóságot, amelyről mélyen belül tudod, hogy élni szeretnél és olyan praktikus gyakorlatokon vezet keresztül, amelyeket azonnal elkezdhetsz alkalmazni. Már benned van az erő, csak fel kell ébresztened!

Earth Keepers spirituális eszköztár

Csatlakozz az orvosi antropológus Alberto Villoldóhoz és a sámán Marcela Loboshoz egy spirituális utazáson a sámánok ősi szertartásaihoz. Ez az eszköztár praktikus gyakorlatokat tartalmaz, amelyeket beépíthetsz a mindennapi életedbe. Tartalmaz 8 ősi sámán szertartást Alberto és Marcela által, 7 tippet és trükköt, amelyeket a mindennapi életedben használhatsz a spirituális utad támogatására és egy erőteljes zenés meditációt a világhírű Estas Tonnes által.

Palya Bea Mini kurzus

Az előadás egy négy részes, gyakorlatorientált mini-workshop, amely után garantáltan áramlóbbnak és szabadabbnak érzed majd magad.

  1. Áramlás és Örömérzet
  2. Áramlás és Test (Benne két gyakorlat: Mi van most a testemben és Kezes Gyakorlat
  3. Áramlás és Szex (Benne két gyakorlat: Légzés, Kályhacső/Mikrokozmikus Pálya)
  4. Áramlás és Ének (Benne két gyakorlat: Hangbuborék, Ön-altató (Tavaszi szél)

Az átalakulás nem egy egyszeri élmény…

Ne veszítsd el a tüzet, ami akkor lobbant lángra benned, amikor részt vettél a flow! summit 2022-n, folytasd a mély belső utazásodat a legjobb mentoraink és a praktikus gyakorlatok segítségével.

Örökös hozzáférés a flow! summit 2022 bónusz csomaghoz:

Szerezd meg a teljes flow! summit 2022 csomagot PLUSZ az exkluzív bónuszokat!

746 Euró értékű tanítás most elérhető csak 97 Euró

VAGY fizess két 49 Euro részletben.

flow! summit 2022 bónusz csomag:
Spirituális eszköztár, hogy minden nap az áramlásban élj!

Az életnek megvan a módszere arra, hogy éberen tartson minket! Egyik nap talán haraggal vagy gyásszal kapcsolatos kihívásokkal kell szembenéznünk, másnap pedig lehet, hogy megkérdőjelezzük életünk célját. Nem számít, milyen kihívásokkal szembesülsz az életutad során, van egy mentor, akinek különleges üzenete van számodra!

Ezért hoztuk létre a flow! summit bónusz csomagot, hogy minden tanításhoz hozzáférhess, amikor a legnagyobb szükséged van rá!

A legjobb az egészben, hogy olyan gyakorlati tanfolyamokat és tanításokat is mellékeltünk, amelyek segítenek neked megvalósítani és beépíteni ezeket a tanításokat, hogy elindulhass a transzformatív utadon a saját áramlásodba!

Szerezd meg a bónusz csomagodat ezen a különleges áron:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A teljes flow! summit csomag

Szerezd meg a teljes flow! summit csomagot és nézd meg a videókat, amilyen gyakran csak szeretnéd.
A vásárlásod azt is lehetővé teszi számunkra, hogy a jövőben más ingyenes projekteket is létrehozzunk!

Most csak 97 Euró 299 helyett!

Igen, feltétlenül szeretném megkapni ezt az egyedülálló ajánlatot!
Fizess most 2 egyszerű részletben.

Csatlakozz a mozgalomhoz és segíts a kollektív tudatosság emelésében!

Ha csatlakozol a younity mozgalomhoz, lehetővé teszed számunkra, hogy a flow! summit fontos üzeneteit továbbra is még több emberrel megoszthassuk szerte a világon.

A mai vásárlásod segít nekünk abban, hogy a jövőbeni summitok és projektek ingyenesek maradjanak, hogy még több ember elérhesse a megérdemelt boldogságot, békét és beteljesülést.

Korlátozott idejű ajánlat: Mit tartalmaz a flow! summit 2022 bónusz csomag

Idén több bónuszt adtunk a flow! summit bónusz csomaghoz, hogy támogassunk az áramlás felé vezető belső transzformatív utadon! Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy hozzáférj a bónusz tanfolyamokhoz, amelyeket kizárólag azért válogattunk össze, hogy fokozzuk a tanulás élményét!

Több mint 25 órányi exkluzív videó
Mind a 40 summit videó eredeti és szinkronizált változatban.

299

Hangoskönyv
Az összes videó elérhető letölthető hangoskönyvként (angol nyelven), hogy hallgathasd, ahol és amikor csak szeretnéd.

48

Összefoglaló illusztrációk
Egyoldalas összefoglalók a flow! summit fontosabb pontjaival, amelyek segítenek megjegyezni a videók legfontosabb elemeit.

79

Mini tanfolyam: Louise Hay – Hogyan ébreszd fel a belső erődet
Ebben az 5 részes online tanfolyamban Louise Hay megtanít minket arra, hogyan változtassuk a gondolatokat tapasztalatokká, hogy azok meggyógyíthassák az életünket. Ez az Essentials tanfolyam tele van gyakorlatias feladatokkal és tükör technikákkal, amelyeket azonnal elkezdhetsz alkalmazni, hogy elkezdhesd átalakítani az életedet.

79

Earth Keepers eszköztár: Ősi szertartások a mindennapi élethez
Az Earth Keepers Summit 2021 exkluzív gyakorlati csomagjában Alberto Villoldo és Marcela Lobos lépésről lépésre mutatja be az ősi sámáni szertartásokat, amelyek segítségével kiaknázhatod belső bölcsességedet és erődet. Praktikus feladatokat tartalmaz a mindennapi élethez, valamint egy zenei meditációs utazást Estas Tonnesszel.

147 €

Dr Joe Dispenza – Az elméd hatalma a gyógyulásban
A Heal Summiton készült mélyreható felvételen dr. Joe Dispenza megosztja velünk az elménk szerepét a gyógyulási folyamatunkban, saját gyógyulásának személyes folyamatát, és azt, hogyan tudod te is kiaknázni a saját gyógyító erődet.

79

Eckhart Tolle és Neale Donald Walsch beszélgetése
Egy megható szemináriumi felvétel, amelyen Eckhart és Neale beszélgetnek Neale személyes történetéről, a spirituális ébredésről, a teremtési folyamatáról és a spirituális éberség kihívásairól a mindennapi életben.

97

Teljes érték

746 €

Különleges ár

97 €

Ez történik, amikor a csomagot választod:

További bónuszok:

Gál Beáta – Bőség meditáció és a Csodák birodalma meditációban bőségre hangolja a Női Lelket. Hallgasd és gazdagodj általa!
Gilányi Attila – Hála meditáció

Hála meditáció – Gilányi Attilával A hála különleges érzelem. Feleleveníti a múlt csodás pillanatait, áthatja a jelent, és magas rezgésének köszönhetően szebbé teszi a jövőt. Éljük meg minél többen, és minél többet a hála érzését, szebb világot alkotva ezzel önmagunk és mások számára is. Életünk minősége egyenlő az érzelmeink minőségével. Ez a hála meditáció az eredeti Tony Robbins féle Priming magyar fordítása. Attila számos alkalommal vezette már az elmúlt évek során, a videón lévő változat azonban különleges, mert több, mint 700-an vettek részt rajta az Igneum Szellemi Műhely – Nagy Találkozás napján. Különleges energiája alapjaiban képes megváltoztatni napunk minőségét, amihez mindössze 20 percre van szükség a reggelünkből. Fogadjátok szertetettel és mindenképp próbáljátok ki!

Árvai Péter – Fény és sötétség tanmese

 

A szavak ha igazak már megírattak az örökkévalóságban az időn túl.
Az akí írja csupán segít nekik formát, alakot ölteni az időben.

Amikor az ember ír, mesél… az egy különleges pillanat, lehetőség a kapcsolódásra. Az író aktuális lelki és tudatállapotának függvénye, hogy ez a kapcsolat milyen tiszta és milyen üzenet közvetítésére alkalmas. A történet teremtés, a teremtés egy történet, az emberiség története… ennek egy különleges része mostantól lehet a te történeted is… hallgasd meg, írd tovább….

 
Pozsgai Nikoletta – Én Erők Gyűljetek Egybe! című összerendező Szinkron affirmációs meditáció
Töltekezés az életet éltető elemekkel, emlékezés az egységre. Megérkezés az eredendő lélek-forrásba a szív terén át. 
Mondj IGEN-t az életre! Hívd egybe az erőidet és mozdulj, hogy szíved vágyából valóságot teremts. Gyere állj be az életed középpontjába! 
Csórics Balázs – A Mag hanganyag
Mag gyakorlat.
A MAGyar, a MagÍrok nyelve Mágikus. 
Minden szava, sőt minden betűje pontos. A gyakorlat azért készült, hogy közelebb kerülhess a mágiádhoz, MAGadhoz. 
 

A teljes flow! summit csomag

Szerezd meg a teljes flow! summit csomagot és nézd meg a videókat, amilyen gyakran csak szeretnéd.
A vásárlásod azt is lehetővé teszi számunkra, hogy a jövőben más ingyenes projekteket is létrehozzunk!

Most csak 97 euró 299€ helyett!

Kis költségvetés? Nem probléma!

Nem kell kihagynod. Most közvetlenül hozzáférhetsz a teljes flow! summit 2022 bónuszcsomaghoz PLUSZ az összes exkluzív bónusz anyaghoz két egyszerű, 39/49 eurós részletfizetéssel!

Támogasd a flow! summit projektet!

A szívünktől a szívedhez… Az év során több száz órát töltünk azzal, hogy ingyenesen elindítsuk a flow! summitot. Azért végezzük ezt a munkát, mert lehetőséget kaptunk arra, hogy évente több százezer emberhez jussunk el – 14 különböző országban! – és megosszuk a gyógyulás, a jelenlét és a személyes fejlődés közös élményét!

Mindezt a flow! summit bónusz csomag eladásainak segítségével tettük lehetővé! A bónusz csomagból származó bevételek egy elkötelezett csapatot támogatnak, akik egész évben azon dolgoznak, hogy létrehozzák és ingyenesen megrendezzék az év egyik legnagyobb spirituális online summitját. Ha szeretnél támogatni minket, hogy a jövőben is folytassuk a summitokat, miközben hozzájárulsz a saját fejlődésedhez, akkor arra invitálunk, hogy vedd meg a flow! summit 2022 bónusz csomagot!

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

1. Magyar vagy angol nyelven van az anyag?

Minden angol videó elérhető az eredeti nyelven felirattal és magyar szinkronnal is. A magyar nyelvű videók nincsenek feliratozva.

2. Milyen gyakran nézhetem meg ezeket a videókat?

Örökös hozzáférést kapsz az összes summit videóhoz és bónusz anyaghoz! Annyiszor nézheted meg a videókat, ahányszor csak akarod, a saját tempódban tanulhatod meg az anyagot és bármikor visszatérhetsz hozzájuk, amikor csak szükséged van rá!

3. Mennyi ideig lesz elérhető számomra a tartalom?

Örökös hozzáférésed lesz a tartalomhoz.

4. Akkor is hozzáférhetek az összes anyaghoz, ha részletekben fizetek?

Igen. Amint megvásároltad a bónusz csomagot és kifizetted az első részletet, azonnal hozzáférést kapsz az összes tanításhoz és anyaghoz. es.

5. Miért kell megvásárolnom azokat a videókat, amelyeket már megnéztem?

Amellett, hogy támogatsz minket, hogy a jövőben is ingyenes flow! summitot rendezzünk, exkluzív hozzáférést kapsz a gyakorlati tanfolyamokat tartalmazó bónusz anyagokhoz is. A legjobb az egészben, hogy élethosszig tartó hozzáférést kapsz a tanításokhoz és gyakorlatokhoz, így pontosan akkor férhetsz hozzájuk, amikor szükséged lesz rájuk a jövőben!

6. Még mindig vannak kérdéseim, hogyan érhetlek el?

Nyugodtan keress minket e-mailben, a hungary@younity.one címen és szívesen válaszolunk minden kérdésedre!

A teljes flow! summit csomag

– Nézd meg az összes tartalmat, ahányszor csak szeretnéd!
– Tartalmazza az ÖSSZES bónuszt
– ÉS hozzájárulsz a jövőbeni ingyenes summitokhoz és eseményekhez!

Mindez a tiéd csak 97 Euróért!