Éld át az idei flow! summitot a spiritualitás, önfejlesztés és boldogság leghíresebb szakértőinek kíséretében.

Dr Joe Dispenza

Dr Joe Dispenza az utóbbi évek egyik legsikeresebb előadója. Arról ismert, hogy képes a tudományos fogalmakat laikusok számára is élénken, szemléletesen és szórakoztatóan közvetíteni. A világ minden táján szemináriumokon és tréningeken adja át mély tudását az agy kémiája, a neurofiziológia és a biológia közötti szoros összefüggésekről és ezek jelentőségéről az egészségünkre nézve.

Gregg Braden

Gregg Braden geológus és író, aki szakmájává tette a problémamegoldást. Míg kezdetben vállalkozásokat támogatott válsághelyzetekben, ma már az emberekkel dolgozik egy új emberi történelmen. A multidiszciplináris háttere lehetővé tette számára, hogy lépést tartson az új tudományos áttörések sokaságával. 2003-ban felfedezte az intelligens információt az emberi genomban. Könyveit több mint 40 nyelvre fordították le, ő a spiritualitás területének egyik legbefolyásosabb szereplője.

Bruce Lipton

Bruce Lipton őssejtbiológus és bestseller író éveket töltött a sejtbiológia és a kvantumfizika kutatásával, és felfedezte, hogy életünket nem kizárólag a gének irányítják. Az epigenetika tudományága nemcsak Dr. Lipton karrierjét, hanem magánéletét is megváltoztatta. A tudomány segítette Dr. Liptont abban, hogy felismerje a halhatatlan szellem létezését, és nemcsak a fizikai és mentális jóllétét tudta javítani, hanem a spirituális életét is új szintre emelte. Mind szakmai, mind laikus közönségnek is tart előadásokat, és arra ösztönzi követőit, hogy holisztikus szinten javítsák jóllétüket.

Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch a spiritualitás modern nagykövete. A jól ismert Beszélgetések Istennel könyvek előtt Neale már korán érdeklődött a vallás iránt és mély kapcsolatot érzett a spiritualitással. Tizenhat könyvet írt a spiritualitásról és annak alkalmazásáról a mindennapi életben, köztük a bestseller Beszélgetések Istennel trilógiát.

Bradley Nelson

A vidéki Montanában felnőve Bradley Nelson már gyermekként megtapasztalta az energia erejét, amikor két életveszélyes betegségből is felgyógyult. Programozást kezdett tanulni, de miután Istentől jelet kért a jövőjére vonatkozóan, egy látomás megmutatta neki az utat, és úgy döntött, kiropraktőrnek tanul, hogy megértse a test öngyógyító rendszerét. Ebből kiindulva kifejlesztett egy rendszert a bennragadt érzelmek azonosítására és eltávolítására. Oktatási programokat dolgozott ki és könyveket is írt a megállapításairól.

Deepak Chopra

Deepak Chopra úgy ötvözi a nyugat tudását a kelet bölcsességével, ahogy senki más. Sikeres orvosként úgy találta, hogy a nyugati orvoslásból hiányzik a lélek. Több mint nyolcvan könyvet írt, amelyeket harmincöt nyelvre fordítottak le, és összesen 20 millió példányban keltek el. A Time magazin Choprát a 20. század 100 kiemelkedő elméje közé választotta.

Eckhart Tolle

Eckhart Tolle Németországban született, Londonban tanult és jelenleg Kanadában él. Azzal vált a világ egyik legismertebb spirituális tanítójává és írójává, hogy a múlt és a jövő helyett a jelent hangsúlyozza. A jelen hatalmával közelebb kerülhetünk önmagunkhoz és levetkőzhetjük félelmeinket. Tudását nemcsak könyveiben és előadásaiban, hanem videókban is megosztja.

Alberto Villoldo

Alberto Villoldo már a húszas évei közepén járt és a San Franciscó-i Állami Egyetemen energiagyógyászati kutatásokat végzett, amikor végre rájött, hogy a kérdéseire a válaszokat nem a mikroszkóp alatt, hanem csakis a világban találja meg. Laboratóriumi köpenyét túrabakancsra cserélte és elindult az Amazonasra, hogy az ottani sámánoktól és varázslóktól megtanulja, hogyan gyógyítsa meg az érzelmi sebeket. Így a saját fájdalmát, szomorúságát és szégyenét az erő és az együttérzés forrásává tudta változtatni. Ma szemináriumain és bestseller könyvein keresztül másoknak is megmutatja, hogyan gyógyíthatjuk meg és transzformálhatjuk át magunkat.

Marcela Lobos

Marcela Lobos gyógyító nő, aki széleskörű beavatást nyert az Amazonas és az Andok gyógyító és spirituális hagyományaiba. Chilében született és nőtt fel, ahol sámán utazásokat vezet nők számára, hogy felébresszék saját erejüket, kegyelmüket és bölcsességüket. Marcela a Négy Szél Társaság tanítója és a társaság alapítójának, Dr. Alberto Villoldónak a felesége.

Byron Katie

Byron Katie a Munka című bestseller könyv szerzője, amelyben megosztja a mély válság és a mentális problémák leküzdésének módszerét. Négy kérdés segített neki abban, hogy alaposan megvizsgálja a hiedelmeit és újra rátaláljon az örömre. Állandó tanfolyamain és webináriumain arra inspirálja a résztvevőket, hogy felfedezzék magukban az égető kérdésekre adott válaszokat és megnyissák elméjüket a mély felismerések előtt. „At Home with Byron Katie” című podcastja szintén a szabadabb gondolkodásban támogatja a hallgatókat.

Anita Moorjani

Anita Moorjani rákos volt és haldoklott. Amikor azonban elvesztette az eszméletét, hirtelen egy fényben és extázisban úszó szobában találta magát. Visszatért az életbe, és ezt követően minden egészségügyi szakember meglepetésére teljesen felgyógyult a rákból. Ez az élmény megváltoztatta az életét, és szeretné tovább adni azt, amit megtanult belőle.

Angaangaq

Angaangaq Angakkorsuaq sámán, vén és tradicionális gyógyító Kalaallit Nunaatból, vagyis Grönlandból származik – a világ egyetlen olyan országából, ahol soha nem volt háború. Már fiatal korától kezdve készült a feladatra, hogy sámán lesz. Az édesanyjától kapott szellemi küldetése, hogy megolvasztja a jeget az emberek szívében. Üzenete a spirituális klímaváltozás, stílusát különleges hitelesség, melegség, erő és humor jellemzi.

Andreas Goldemann

Andreas Goldemann intuitívként képes fizikai és érzelmi szinten érzékelni a diszharmóniát és az egyensúlytalanságokat. Több mint 25 éves munkássága során hang, ének, mozgás és visszatükrözés segítségével mélyreható változásokat indít el klienseiben. A személyes találkozások, előadások és workshopok mellett munkássága videón keresztül is megtapasztalható, így webináriumokra és online kurzusokra támaszkodik, hogy még több résztvevőnek tegye lehetővé, hogy megerősítse az énjét.

Dr. Máté Gábor

Dr. Máté Gábor termékeny előadó és bestseller író, széles körben elismert a függőségek, a trauma és a gyermekkori fejlődés területén végzett munkája kapcsán. Ahelyett, hogy azonnali megoldásokat kínálna ezekre az összetett problémákra, Dr. Máté tudományos kutatásokat, esettörténeteket, valamint saját meglátásait és tapasztalatait szövi egybe, hogy átfogó szemléletmóddal álljon elő, amely felvilágosítja és arra bátorítja az embereket, hogy segítsenek önmaguknak és a körülöttük lévőknek a gyógyulásban. Mostanában a világot járja, a traumáról beszél és mindenkit a gyógyulásra, valamint az önmagunk és egymás iránti nagyobb együttérzésre hív.


A magyar-kanadai bestseller szerzőnek eddig négy könyve jelent meg, amelyeket több mint 30 nyelvre fordítottak le.

Gordon Smith

Gordon Smith egy skót médium, aki már gyermekkorában felismerte adottságát és azóta is képezi magát. Munkájával számtalan embert inspirál az önfejlesztésben. Íróként beszámol az elhunytakkal való kommunikáció során szerzett legmeghatóbb és legkülönlegesebb élményeiről és megosztja az ezekből a tapasztalatokból nyert felismeréseit. A tudomány és a spiritualitás együttműködése ugyanolyan fontos számára, mint a természetes megjelenés és a tehetségének bemutatása a workshopokon.

Frank Kinslow

Dr. Frank Kinslow kiropraktőr, lelki tanácsadó és bestseller író. Miután sokáig jógázott és néha napi két óránál is többet meditált, végül Transzcendentális Meditáció oktatóvá képezte magát. 2007-ben egy mély személyes válságból úgy találta meg a kiutat, hogy felfedezte a gyógyulás és a boldogság eredeti forrását. Végül így hozta létre a Kvantumszinkronizáció ® módszert. Ezt a módszert most szemináriumokon és webináriumokon tanítja, hogy a gyógyító szakmákban dolgozókat is megtanítsa egy egyszerűen és hatékonyan működő technikára.

Diana Cooper

Diana Cooper író és spirituális tanító egy életválság során talált rá valódi céljára, amikor egy arany angyal kiemelte a testéből és lehetővé tette, hogy sok mindent meglásson. Csak néhány évvel később kezdett el ténylegesen dolgozni az angyalokkal és mesélni a velük szerzett tapasztalatairól. Az általuk – más különleges lényekről is – megosztott tudást könyvekben írja le. Emellett kártyapaklikat is készít.

Lee Holden

Lee Holden több mint 35 éve úgy ítéli meg, hogy a csikung ideális módszer nemcsak arra, hogy fizikailag fittebbé vagy egészségesebbé váljunk, hanem arra is, hogy megszabadítsuk az elmét a stressztől és a feszültségtől. Ennek a mozgó meditációnak a művészetét DVD-n, televízióban és online workshopokon is megosztja, ezáltal segít tanítványainak legyőzni a betegségeket és sérüléseket, lelassítani az öregedési folyamatokat, maximalizálni az energiájukat, hogy jobban érezzék magukat, mint valaha.

Louise Hay

Louise Hay író, előadó és gyógyító az önsegítő mozgalom egyik úttörője volt, az elsők között ismerte fel a test és az elme közötti kapcsolatot. Sugárzott belőle az életöröm és a pozitív energia és nagyon sok embernek tudott segíteni abban, hogy elérjék, amit az életben szeretnének. Viharos gyermekkora, traumatikus fiatalkora és mozgalmas New York-i modell karrierje után, válása után végre képes volt rátalálni a gyógyulásra és szeretettel és támogatással megosztani a módszereit. Louise 2017-ben, 90 éves korában hunyt el.

Howard Martin

Howard Martin író, előadó és a HeartMath vezérigazgatója. A cég 1991-es megalapítása óta járja a világot, hogy terjessze a HeartMath munkásságának hírét és tanítsa a módszert. Meggyőződése, hogy a szívünk a kiteljesedés kulcsa, mely intelligenciája által megváltoztathatjuk az érzékelésünket és irányíthatjuk az érzéseink áramlását. Howard Martin rendszeresen szerepel a televízióban és a rádióban, de webináriumokon és konferenciákon is megosztja meglátásait.

Scott Schwenk

Scott Schwenk meditáció oktató több évet töltött egy hindu kolostorban, ahol megismerkedett a tantrizmussal. Azután tovább képezte magát, hogy azzá nagy szellemmé váljon, aki ma. Célja, hogy segítsen a keresőknek felfedezni a legmélyebb belső ént és egy bizalommal teli életet élni. Scott munkájában a felébredés, felnövekedés, megtisztítás és megmutatkozás alapelveit használja.

Michael Beckwith

Michael Bernard Beckwith a kaliforniai Beverly Hillsben található Agape Nemzetközi Spirituális Központ alapítója és spirituális vezetője, valamint nemzetközileg elismert bestseller író. Spirituális technikáinak célja, hogy tanfolyamainak résztvevőit, podcastjainak hallgatóit vagy alkalmazásainak használóit meggyőző vezetőkké változtassa. Az Agape Központ emellett támogatja a hajléktalanokat, a gyermekeket és a környezetvédelmet.

Michael Singer

A bestseller író Michael A. Singer a közgazdasági doktori címén dolgozott, amikor 1971-ben megvilágosodott. Ezután elment egy elvonulásra és a jógára és a meditációra összpontosított. Később megalapította az Univerzum Templomát, egy ma is jelentős meditációs és jógaközpontot, ahol minden vallású ember összejön, hogy rátaláljanak a belső békére. Munkájának legfontosabb céljai az egészség, az oktatás és a környezetvédelem.
Tudj meg többet a www.untetheredsoul.com weboldalon.

Ruediger Dahlke

Dr. Ruediger Dahlke harminc éve dolgozik orvosként, szemináriumvezetőként, íróként és trénerként. A könyveivel, mint pl. az Út a teljességhez – A betegségek jelentése és jelentősége, A lélek nyelve: A betegség, és a legutóbbi A sors törvényei, megalapozta a holisztikus pszichoszomatikát és a tudatosság-elméletet, amely kiterjed a mitikus és spirituális dimenziókba.

Petra Brzovic

Petra Brzović jógaoktató és intuitív terapeuta, aki többek között hipnoterápiával és regresszióval segíti klienseit a traumák feldolgozásában. Emellett rendkívüli holisztikus módszereket alkalmaz a krónikus betegségek és a meddőség enyhítésére vagy gyógyítására. Teljeskörűen képzett, világszerte workshopokat és szemináriumokat tart, valamint más gyógyítókat és terapeutákat is képez. Petra nagy szenvedélye a lelkekkel és az életek közötti létükkel való munka.

Ken Honda

Ken Honda Japán legismertebb és legbefolyásosabb pénzügyi szakértője. Könyvei világszerte több mint nyolcmillió példányban keltek el. Miután több mint 12 000, a maga vagyonát megalapozó japán milliomossal készített interjút, felfedezett egy közös vonást. A vagyonépítés kevésbé a pénzügyi IQ-ról (azaz a klasszikus pénzügyi és befektetési stratégiákról), mint inkább a pénzügyi EQ-ról (a pénzzel kapcsolatos érzelmi intelligenciánkról) szólt.

Laár András

Humorista, énekes, zeneszerző, dalszövegíró, író, költő, spirituális gondolkodó. A KFT együttes és a L’art pour l’art Társulat alapítótagja, az ország Besenyő Pista bácsija. 1990-ben buddhista pappá avatták, miután elvégezte a Kőrösi Csoma Sándor Buddhológiai Intézet buddhista-papképző szemináriumát. 1991-ben 108 alapítótársával együtt megalapította a a Tan Kapuja Buddhista Egyházat és ezzel párhuzamosan a Tan Kapuja Buddhista Főiskolát.

2002-ben egy csodálatos gyógyulásban volt része, ugyanis egyik pillanatról a másikra eltűntek a porckorongsérv okozta fájdalmai, és újra teljesen egészséges lett, annak köszönhetően, hogy egy jógacsoport gyógyító erejű mantrákat énekelt érte. Ennek hatására megalapította a Tündér Tantra Kört, melynek keretein belül András vezetésével minden héten 30-40 ember együtt énekel embertársaink és Földünk gyógyulásáért.

A flow!summit-on a magyar nyelv különleges spirituális sajátosságai mellett, számos dolgot megismerhetünk az élet tökéletességéről, és arról, hogy miért is vagyunk a legjobb helyen.

Al Ghaoui Hesna

Al Ghaoui Hesna író, Prima Primissima díjas újságíró, egykori háborús tudósító és televíziós riporter, reziliencia tréner, a Félj bátran című könyv szerzője, aki korábban számos háborús terepen forgatott riportfilmeket. Saját műsorával, a Bábellel elsősorban az emberi viselkedés mozgatórugóit járta körbe. Munkája során megdöbbenve figyelte meg a félelem pszichés és fizikai hatását, nemcsak a rettegő lakosságon, hanem a katonákon, a többi újságírón és saját magán is. Ezért kezdett később alaposabban foglalkozni a témával, amelyről könyvet is írt, Félj bátran címmel, amellett érvelve, a félelmet lehet hajtóerőként is használni az életünkben, nem csupán háborús tudósítóként, hanem szülőként, társként, alkotóként, alkalmazottként vagy épp vezetőként a mindennapok során is. Kétgyermekes anyaként a félelem-bátorság témájával a gyerekeket is megszólította, Holli, a hős és a Soha ne add fel című gyerekkönyveivel. Legújabb kutatási témája a lelki alkalmazkodóképesség, a poszttraumás növekedés (PTG) és az, hogy hogyan tudunk nehéz helyzetekből nemcsak visszapattanni, hanem egy krízisből akár erőt is nyerni. 2021-ben Fulbright kutatói ösztöndíjat nyert az Egyesült Államokba, ahol a Berkeley Egyetemen foglalkozott a témával. Munkája mellett a Hősök Tere kezdeményezés nagykövete és a tehetséggondozást támogató Edisonplatform gondolkodói körének tagja.

Chong An Sunim

1966-ban születtem Budapesten, orvos szülők gyermekeként. Szüleim kitűnő érzelmi és értelmi nevelést adtak, és ha nincs kora huszonéves koromban válsággá erjedő megválaszolatlan kérdéstömegem, akkor kétlem, hogy bármi okom lett volna buddhizmussal vagy bármi egyéb szellemiséggel foglalkozni. A zen meditáció kitűnő módszernek bizonyult ahhoz, hogy kihozzon a téves nézetekből és a sehova sem vezető létállapotokból, és utat mutasson valami felé, amely messze meghaladja az elgondolhatót és érzékelhetőt, de mégis mi magunk vagyunk, sőt használhatjuk arra, hogy segítsünk másokon és magunkon egyaránt. 1991 áprilisában látogatott Szung Szán zen mester hazánkba másodszor és utoljára. A vele való találkozás arra inspirált hogy a lehető legtöbbet megtegyek azért, hogy a tanítását megismerhessem és elsajátítsam. Hat évig gyakoroltam meditációt Hvagjeszában, Szöul egyik patinás templomában, a nagymester instrukcióit követve. Ő avatott tanítóvá, és utasításait követve 2000-ben jöttem haza. 2003-ban elindult a keresés megfelelő templomi föld iránt. 2004-ben találtuk meg, 2005-ben kezdtünk vásárolni, 2006-ban építkezni, 2010-ben pedig megnyitottuk a hagyományos stílusú zen termünket. 2014-ben tartottuk a Nagy Buddha Terem gerendaemelő szertartását, 2018-ban megnyitottuk hagyományos koreai stílusú teaházunkat. Ezzel együtt az elmúlt közel 10 év a lassú evolúció folyamata volt, melynek részeként még több pozitív változás elé nézünk. Az Eredeti Fény Zen Templomban, illetve annak budapesti és vidéki tanítóhelyein mindenkit szeretettel várunk.

Dr. Buda László

Orvos pszichiáter, pszichoterapeuta. Korábbi egyetemi tanszékvezető tanár, a SzomatoDráma® és az Ultrarövid Terápia® módszerek megalkotója. A „Mit üzen a tested?” és a „Mit üzen a lelked?” című bestseller könyvek szerzője. Jelenleg elsősorban korszerű önismereti és terápiás módszerek fejlesztésével és oktatásával, ismeretterjesztő előadások tartásával és könyvírással foglalkozik. Két tinédzser lány édesapja.

Soma Mamagésa

Spirituális tanító és gyógyító, énekesnő, előadóművész, 12 könyv szerzője

A szakrális új nő jelentősége ebben az új korszakban

Nem csak egy új évezredbe léptünk be, de egy új korszakba is. Új fizika (kvantumfizika), új biológia, új egyensúly, új ember, új férfi, új nő van születőben. A tudatosságunkon, és rajtunk nőkön, most több múlik, mint gondolnánk. Mindig is szakrálisak, szentek voltunk, de most már feladatunk is, hogy emlékezzünk rá, és megéljük ezt. Új nő kel fel új nő születik. Vérbő és gyönyörű Szabadon táncol. A több évtizedes, több ezer nőtársammal való belső munka és tapasztalás, no meg a saját női lényemben, lelkemben, ősi, hozott tudásomban való elmélyülés után nem csak tanácsot, de kalácsot is fogok adni. Vagyis kézzel fogható javaslatokat, technikákat, tenni valót.

Dr. Daubner Béla

Orvos és pszichoterapeuta. Egyetemi tanulmányait a Budapesti Orvostudományi Egyetemen végezte, ahol általános orvosi diplomát szerzett.

A pszichoterápiás módszerek széles skálájával ismerkedett meg, ideértve a pszichodrámát, hipnózist, tranzakció analízist, Katathym imaginatív pszichoterápiát és másokat.  Több nemzetközi konferencián is előadott, és aktívan részt vett a pszichoterápiás oktatásban.

1993-ban az Integratív Pszichoterápiás Egyesület egyik alapítója lett, melynek jelenleg is elnöke. Pszichodráma képzés keretében több mint 50 önismereti csoportot, és több mint 20 asszisztensi csoportot vezetett.

Életében a jóga is fontos szerepet játszik, jelenleg a Himalaya jóga tradíció tanára. Emellett az Ayurvédával is foglalkozik, és megszerezte az ayurvéda orvosi fokozatot Indiában. Dr. Daubner Béla azok közé a ritka szakemberek közé tartozik, akik híd szerepet töltenek be a hagyományos orvoslás és az alternatív gyógyítási módszerek között, és mély elkötelezettséggel és tudással hozzájárulnak a testi-lelki egészség előmozdításához.

Egedi-Kovács Melinda, Aletheia

Szellemi alkimista, misztikus, spirituális tanító, az Újalkímia Önfejlesztő Módszer és szellemi iskola alapítója. 24 évesen egy testen kívüli tapasztalást élt át, azóta képes a transzcendens sík információinak befogadására.
 
 
10 évig tanult egy hindu misszió tagjaként, 15 éve a nyugati misztika beavatottja. A Bevezetés a Védikus alkímiába című könyv szerzője. Újalkímia néven saját önismereti rendszert dolgozott ki, amely ötvözi a praktikus ismereteket a misztikával. Az elmúlt 11 évben emberek ezreit tanította és vezette végig az életük és a lelkiviláguk rendezésétől indulva egészen a misztikus képességeik kifejlesztéséig.
 
Az Újalkímia a többezer éves szellemi alkímia korszerű változata, amely felfedi az alkimisták féltve őrzött tudását és a mai ember számára a mindennapi életben olyan alkalmazható önismereti rendszerré teszi, amely ötvözi a praktikus ismereteket a misztikával. Teljeskörű személyiségfejlesztő rendszerrel és saját gyakorlatokkal rendelkezik, melyeket alkalmazva radikálisan új energiaszintre emeli a gyakorlókat.

Bagdi Bella

Pszichológus, mindfulness tanár, pozitív pszichológia coach

Érezted már magadat lesújtva, amikor nem feleltél meg az általad vagy valaki más által felállított magas elvárásoknak? Éreztél már valaha olyan erős késztetést, hogy tökéletes arcot kell mutatnod a körülötted lévőknek, függetlenül attól, hogy belül mennyire fájt? Vagy voltál már annyira a siker megszállottja, hogy valójában soha nem álltál meg értékelni azt, amit már elértél? Ha a fenti kérdések bármelyikére igennel válaszoltál, vagy akár csak részben, akkor nagy valószínűséggel te magad is maximalista vagy. A perfekcionizmus a legjobb barátodnak álcázza magát, de ehelyett szorongást és megszállottságot ébreszt. Bella előadásából megtudhatod, hogyan öli meg a perfekcionizmus a flowt, hogyan blokkolja a benned lévő tehetséged kibontakozását, és milyen egészségesebb útja van a kiválóságra törekvésnek és az elveszett önazonosság visszaszerzésének. Az előadás gyakorlat fókuszú!

Rakonczay Gábor

Rakonczay Gábor extrém sportoló, kétszeres Guinness világrekorder és többszörös magyar rekorder. Hatszoros óceánátkelő hajós, az amerikai Év Kalandja Díj és a Magyar Formatervezési Díj tulajdonosa.

Az első magyar páros óceán átevező csapat tagja és a világon az egyetlen ember, aki átkenuzott egy óceánon.

Ultrafutó világbajnok, aki rendszeresen több száz kilométeres futásokat teljesít. Kétszer átkelt Grönlandon és egy 44 napos expedícióval elérte a Déli-sarkot. 5 könyv szerzője és eddig 5 országban, több mint 250 ezer ember hallotta célmegvalósítással kapcsolatos előadásait

Mosolyka

Mosolyka a Te döntesz című könyv bestseller írója és lelkierő-növelő, aki még kerekesszékkel közlekedik, de közben úgy éli az életét, ahogy kevesen. Éldegélés helyett igazán ÉL. Történeteivel pedig arra inspirál ezreket, hogy kifogásokat hagyják maguk mögött és teremtsenek maguknak lehetőséget egy boldogabb, szabadabb élményekkel teli életre. Különleges stílusát imádják, könnyedén döntöget tabukat. Eddig 5 könyve jelent meg, több száz előadása volt ország és világszerte. 2021-ben debütált életéről szóló mozifilm a Mosolyka – Majd helyett MOST, amiben olyan színészek álltak mellé, mint Csuja Imre, Udvaros Dorottya, Mácsai Pál, Kálloy-Molnár Péter és még a magyar színészvilág legjobbjai. Bár az orvosok csak 18 évet jósoltak neki, ő idén lesz 34 éves és egy évtizede boldog feleség is.

Bedő Imre

A Férfiak Klubja alapítója, közgazdász

Előadásának címe:  A biztonságot nyújtó férfi

 

Ha megkérdezzük a nőket hogy mit várnak egy férfitól, százból kilencvenkilenc azt fogja mondani, hogy biztonság. Ha ezt elmondjuk a férfiaknak, akkor százból kilenvenkilenc rávágja, hogy értem: pénz! Látszik, hogy óriási különbség van a női és férfi értelmezésben ami a biztonság fogalmát, érzelmi töltetét jelenti. Kell a női és a férfi értelmezés közelítése és minden férfinak érteni kell mit jelent a biztonságot nyújtó férfi. Ha ennek a képe kialakul a férfi fejekben, akkor képesek lesznek rá. Ha ennek a vágya kialakul a női fejekben, akkor felismerik és értékelik a biztonságot nyújtó férfit. Az előadás gyakorlati kapaszkodókat is nyújt, hogy miként váljunk ilyen bástyává. És mélyen hisze, hogy a női flow-t alapvetően meghatározza az, ha biztonságban van, a férfi flow-t meg az, ha becsülik és önmagát is becsüli, mert biztonságot nyújt.

Pirner Alma

Holisztikus egészség coach, my body&mind balance specialista, író, az Absolutely Woman alapító tulajdonosa.

 

“Mottóm: Legyél önmagad legjobb verziója! Misszióm, hogy segítsek neked optimalizálni és magasabb szintre emelni az egészségtudatosságodat és életmódodat, átformálni a gondolkodásodat, mely által egy teljesebb életet élhetsz. Segítek személyre szabni a napi rutinodat, mely által önmagad legjobb verziójává válhatsz a hosszú távon is fenntartható holisztikus egészség jegyében.”

Nyiri Helga

A younty Hungary alapítója, Theta Healing oktató, a Sorshangoló közösség és oktatási portál vezetője. Neki köszönhetjük, hogy a younty nevét ma már több mint százezren úgy ismerik hazánkban, mint Magyarország legnagyobb, és legdinamikusabban fejlődő spirituális közösségét.

A flow! summit 2023-on mentortársával, Pásti Zitával együtt vezetnek be bennünket egy különlegesen szép, mindenki számára elérhető világba.

 

Mester Tamás

Énekes, zenész, dalszerző, szövegíró, az Avanova.org meditációs és spirituális önfejlesztő oldal megalkotója.

„A meditáció a legjobb dolog ami valaha történt velem. Ezt szeretném most Neked továbbadni. Őszintén és tabuk nélkül.”

Kiss József Zsolt

Mentálhigiénés és segítő szakember, asztrológus

 

Manapság már nem csak a kellő önreflexióval, önismerettel, tudatossággal rendelkező emberek, érzik, sejtik, tudják, hogy az emberiség az elmúlt évtizedek megszokott jellegéhez képest, gyökeresebb, drasztikusabb időszakba lépett, és szükség és kényszerű változás előtt áll.
Mi lehet a lényege, adott esetben célja, oka és a lehetséges tapasztalati tanítása, az emberi fejlődés, egyáltalán az emberlét misztériuma szempontjából a következő évtizedek várható folyamatainak minden síkon? Mire és hogyan készülhetünk, elsősorban ön, sors, világismereti szempontból, de a külső, fizikai humán alkalmazkodás szemszögeiből is, az előttünk álló évtizedekre és időkben?
Mindebbe ad betekintést, mint esszencia, keresztmetszet, összefoglaló jelleggel ez az előadás, egy spirituálisabb rendszerben-látás, holisztikus szemlélet, analógiás gondolkodás és egy jelfigyelő módszer felhasználásával.

Gál Beáta

Üzleti, mindset mentor

Munkája során saját tapasztalataira
építkezve első sorban vállalkozókat, üzleti szereplőket támogat az értékteremtő,
pénzügyi prosperációt eredményező gondolkodásmód kialakításában,
üzleti lépések, vezetői döntések meghozatalában, a teljességben élt élet,
életfeladattól vezérelt karrier szemléletmód mentén.
Az elmúlt évek során több ezren vettek részt programjain, rendezvényein,
ő maga dolgozott együtt Neale Donald Walsch-sal, akivel több kurzust
készítettek közösen, Deepak Choprával, aki meditációs tudományába
avatta be Beátát.
Beáta a SPAR beszállítói akadémia tagja, az Infuexpert kimutatása alapján
Magyarország első számú női Facebook infuencere vállalkozói szektorban,
a Spotify újonnan megjelenő podcast csatornáját a megjelenés hetében az
első helyen rangsorolta, ugyanakkor legnagyobb sikerének ügyfelei
sikereit, teljesedő életüket tartja.
Ha a világunk történéseit figyeljük,
vajon az emberi tudat – miközben az ember erőfeszítéseit fokozza – az
evolúcióját vagy a devolúcióját éli?
Miként rendeződhetünk egyéni szinten egységbe, kapcsolhatunk
folyamatos emelkedésre?
Az előadás során elhangzik egy kérdés, és a válasz, ami utat mutat.

 

 

Samsara Boulevard

„A Samsara Boulevard zenéje három olyan ember és tapasztalt muzsikus világának találkozása, akik a város forgatagában, a hétköznapok sodrásában a belső nyugalmat, a békét és az Istenivel való kapcsolódást a zenén keresztül keresik és élik meg. A hangszerek professzionális megszólaltatásával, az intuitív, improvizatív játékkal, és az emberi hangok legmélyebb kifejező erejével sokféle hangulatot tudnak teremteni. A világ különböző tájairól származó mantrákat egyedi módon dolgozzák fel, a saját dalaikban megéléseiknek, gondolataiknak adnak hangot, a hangzást pedig hol lassú, elmélyült áramlás, hol latin ritmusok, hol lüktető groove-ok színesítik.

Zenélésük közben nem félnek megélni, megmutatni, megosztani az úton járó vágyait, botlásait, humorát, vagy akár legérzelmesebb pillanatait a legmélyebb meditációtól a legőrültebb transzig.”

Szentes Róbert

A Viszlát szorongás, Helló Új Élet program megalkotója

„Egy váratlan agyvérzés után ráébredtem, hogy tudatalatti lelki terheink okoznak fájdalmat és szenvedést. Ezt követő belső munka és tudatalatti tisztítás nyomán teljesen felépültem, és most boldog, kiegyensúlyozott életet élek, másokat is segítve ebben.Ebben a videóban mélyre ások, bemutatva, hogy mi tart vissza az isteni bőség megtapasztalásától. Megmutatom, hogyan nyithatod meg az életedet a valódi gazdagság felé, beleértve a tökéletes egészséget, vitalitást és kielégítő párkapcsolatokat. A világ változik, és vannak átalakulások, melyeknek meg kell történniük bennünk, hogy megfeleljünk az Új Világ kihívásainak. ”

Kiss Endi

A Hooligans együttes dobosa, és alapító tagja, valamint Havasi Balázs mellett a Drum & Piano Projectet társalapítója.

A flow! summiton Gilányi Attilával beszélget a siker titkáról, a rajongók szeretetéről, és annak befogadhatóságáról, és arról, mi szükséges ahhoz, hogy valaki valóban azzá válhasson, amire született.

 

Hummel Zsolt

Intimitás Gourmet

„Férfiakkal foglalkozom, mint segítő, mentor, tanácsadó. Fókuszom eleinte a férfi szexualitására, illetve intimitására összpontosult, de az évek alatt egyre inkább a férfi teljességnek támogatása lett a célom. Teljesen más irányból érkeztem hivatásomba, de egy baleset miatt lassan elhagyva a versenyszférát, önmagam megértésén keresztül hosszú út vezetett odáig, hogy a férfiak támogatása legyen a munkám.

Nem csupán a önmagában a férfi saját útjának megkeresését támogatom, hanem azt is, hogy minőségi társa legyen egy nőnek. Az előadásom témája, miért nem találja a férfi ma az erejét, így az energiáját. Azonban nem elveszítette, és nem is kell máshonnan pótolnia. Ahogy lassan a helyére kerül, megérzi, megbarátkozik saját erejével, tudatába kerül milyen potencia is lapul a mélyében, megérti azt is, hogy mire való az energiája, hogyan tudja használni, illetve miért fontos vigyázni és megtartani azt.”

Andrási Betty

Holisztikus szemléletű tanácsadó pszichológus, fő kutatási területe a szorongásoldás és a Szuperérzékenység

„Mindig is szerettem segíteni másokon, szerettem adni és jót tenni. Több mint 12 éve dolgozom pszichológusként, családállítóként

Szívügyem, hogy aki hozzám fordul megismerje a benne zajló folyamatokat, feloldja a traumáit, és meglássa azt a rengeteg értéket, amelyet magában hordoz, hogy olyan lélekemelő életet élhessen, amelyet megérdemel.

Jelenlegi felgyorsult, ingerközpontú világunk eléggé elnyomja a szuperérzékeny idegrendszerrel megáldott személyeket, így a legtöbben megtanulták, hogyan rejthetik el, hogy valójában milyenek. Ha pedig nem vagy önmagad, akkor nem tudsz igazán jelen lenni az életedben, hisz vagy aggódsz vagy pedig a múlton rágódsz. Átokká válik az, ami valójában óriási áldás.

A szuperérzékenység valójában egy erő. Ezt mutatom meg Neked, és megtanítalak, hogyan tudsz újra áramlásba kerülni

Árvai Péter

Az Igneum szellemi műhely, és az Integratív Medicina alapítója

„A rátermettek műhelyéből, nincs igazolt távolmaradás”

A mély spiritualitás és a személyes fejlődés elkötelezett híve, aki életét a tudatosság növelésének és mások támogatásának szenteli. Meggyőződése, hogy az igazi bölcsesség és ismeret belülről fakad, és ezen az úton kíséri azokat, akik készek a személyes átalakulásra és fejlődésre. Széleskörű tudással rendelkezik a spirituális tanítások, meditációs technikák és önismereti módszerek terén. Inspiráló előadásaival emberek ezreit segíti abban, hogy ráébredjenek saját belső erőforrásaikra és spirituális potenciáljukra. Iránymutatásával számos ember talált rá a belső békére és harmóniára, valamint ismerte fel életének valódi célját és értelmét.

 

 

Balogh Ottó

Kiteljesedés fókuszú coach, bestseller író, életvezetési mentor

„Az emberi potenciál kiteljesedésének iskoláját építem.

Hiszem, hogy azért születtünk, hogy a rendelkezésre álló potenciálunkat kiaknázzuk, és az emberi lét 3 fontos életfeladatát beteljesítsük. A főbb értékek, melyeket az utamon mindig szem előtt tartok: a tudatosság, a külső-belső szabadság, a kezdő szellem, és az igazság keresése.”

Tógyer Karina Evelin, MD

„Tógyer Karina Evelin vagyok a Dr Life Inc. nemzetközi természetgyógyász cégláncolat alapítója és tulajdonosa. 26 éve foglalkozom természetgyógyászattal. Tanulmányaimat és eddigi prakszisomat külföldön folytattam. Cégem 5 nyelvterületen, több országban tevékenykedik. Asszisztenseimmel eddig 52 ezer kezelés tapasztalatával rendelkezünk. A cég fő profiljai az egyedi technikán alapuló online diagnosztika és tanácsadás, valamint az orvosi piócaterápia. Ez utóbbi újbóli meghonosítása Magyarországon is az én nevemhez fűződik. Az Amerikai Egyesült Államokban az FDA által hivatalosan elfogadott és bejegyzett egyedi technikám alapvetésként szolgál a terápia törvényi szabályzóinál.

Elóadásomban megmutatom, hogyan teremtsd meg saját valóságodat az áramló energiák segítségével. Tanítok egy egyszerű gyakorlatot, aminek segítségével lehívhatod, összesűrítheted az energiákat. E- gyakorlat segítségével  a lelki szemeid előtt megjelenített képeket valósággá tudod majd alakítani. Az előadás során megismertetlek az általam használt technikához szükséges alapokkal. Ezt követően már csak alkalmaznod kell a tanultakat és az eredmények kézzel foghatóak lesznek!”

Szántó-Külitsné Rácz Mónika Klára

„Elsősorban édesanya vagyok: egy most 10 éves kislányé és egy 9 és fél hónapot élt Down szindrómás kisfiúé. 13 éve feleség.

A nevelési-oktatási rendszerben óvodapedagógusként, Montessori pedagógusként és közoktatási vezetőként több, mint 20 év alatt nem találtam a helyem sem az állami, sem a magánszférában.

Az önismeret útját járva, alternatív módszereket elsajátítva, pszichológiát és filozófiát tanulmányozva, illetve az élet adta bevatásoknak köszönhetően összeállt saját életem küldetése. Így lettem 3 éve egyéni vállalkozó és megalkottam a Léleknevelés – lelkesítő gyermeknevelés – Módszerét tudatos szülőknek.”

Bob Ramóna

Tudatosság terjesztő, hangoskönyv felolvasó

„7 éves voltam, amikor feltettem magamban a következő kérdéseket: Ki vagyok én? Mi ez a világ körülöttem? Mit keresek itt? Közben úgy éreztem, áldozat vagyok és valaki figyel és ítélkezik fölöttem.

Keresve az igazságot, sokat tanultam rendkívüli emberektől, mint például: Eckhart Tolle, Mooji, SriRamana Maharsi, Abraham Hicks, és még sokan mások, akik által megerősödött bennem, hogy ez egy félreértelmezett vallási nézet. Később töretlen kapcsolatot vettem észre a gondolataim és a világomban megjelenő események között. Ezt az életfelfogást Neville Goddard tökéletesen megerősítette bennem.

Hiszem, hogy a tudatos jelenlét egy olyan lehetőség, amelyben a megszokott, ösztönös reakció helyett tudatos döntést hozunk. Ez a döntés építő jellegű, mind önmagunk, mind a
környezetünk számára. A tudatos jelenlét mélyebb megtapasztalása, a meditáció által, pedig folyamatosan megvilágít valami többet önmagadról, ezáltal a világról.”

Domján András

„Gyermekkorom óta foglalkoztat az emberi elme működése, amióta édesapám, Dr. Domján László elhozta Magyarországra az Agykontroll módszerét, amit később én is 7 éven keresztül oktattam országszerte. A fő szakmai irány nekem mégis a hipnózis lett, amihez a szakmai képesítést a kanadai Hypnotism Training Institute of Alberta iskolájának köszönhetem. A tanfolyamokon és a személyesen végzett segítő munkában szerzett tapasztalataimat felhasználva 2019-ben indítottuk útjára az INVERSUM önismereti és meditációs rendszerét, amit ma már INVERSUM LélekDoki néven érnek el a felhasználók az interneten és ami a lelki problémák önálló feltárásában és megoldásában segíti őket. 2022 decemberében pedig elkészült az INVERSUM család másik oszlopos tagja, a NapiRelax meditációs mobilapplikáció, amivel a mindennapos meditálásban segítünk az embereknek. Személyes célom, hogy a létrehozott digitális eszközeink segítségével jobbá tegyük a világot.”

Forray Nikolett

1993-ban kezdte lufis vállalkozását egy picike kis másfélszobás lakásban teljesen a nulláról. Mára a cége, az unnepekaruhaza.hu (party kellékek) és az új szerelemprojektje, a Santai Home&Living (Bali kézműves lakásdekorációs termékei) több mint 10000 terméket forgalmaznak és iparáguk meghatározó szereplői lettek.

Az első magyarországi WorldBlu minősítéssel és Blu Spirit Leadership díjjal rendelkező – decentralizált és transzparens vezetést preferáló – cégként küldetésévé vált a cégkultúra témában kiemelkedő könyvek magyar nyelvű kiadása.

Nagy álma, hogy minél több BOLDOGSÁG- és SZABADSÁGKÖZPONTÚ céges kultúra jöjjön létre Magyarországon. Mert e szemléletmód és a SZERETETEN alapuló vállalati kultúra a munkatársai munkahelyi szabadságán felül a vezető személyes szabadságát, anyagi, időbeli és földrajzi függetlenségét is biztosíthatja.

Gálik Klára

„A stresszes, kiégett és boldogtalan ügyfélszolgálat vezetőből egy belső békében élő, boldog és sikeres vállalkozó/coach lettem, aki Indiában és Amerikában is a legnagyszerűbb szakemberektől tanult, és az elmúlt 11 évben már több, mint 3000 embernek segített a csoportos programjaival és több, mint 5000 órát töltött egyéni kliensekkel, hogy egy belsőleg harmonikus és külsőleg is sikeres életet éljenek.

A saját boldogtalanságomat legyőzve eldöntöttem, hogy az életemet az emberek megsegítésére szentelem. 2012-ben megszületett a Kapcsolatok programsorozat, ami több ezer ember életét változtatta már meg. 

Az elmúlt évtized személyes és szakmai tapasztalatai alapján létrehoztam egy 3 pilléren álló metódust, ami alapján megalapítottam 2021-ben a Kapcsolatok Akadémiáját, amely segít elérni a beteljesedett életet, melyben belül békében vagyunk önmagunkkal és kívül pedig sikeresek az élet minden területén.”

Illés Adorján

„Tudatossággal, elfogadással, bátorsággal és kitartással sikerült szuper meghaladnom önmagamat, barátságot kötöttem a félelmeimmel és mély, tiszta kapcsolatot alakítottam ki szívemmel, és ennek köszönhetően az egész világgal. Illés Adorján vagyok. 1473 nap alatt körbeutaztam a Földet kerékpárral. 39 országon át 46000 km-t tekertem életem első kerékpáros expedíciójaként. Átbicikliztem Ázsián, Ausztrálián, Új-Zélandon, a Fidzsi-szigeteken, Japánon, észak-, közép, és dél Amerikán és Európán. A hosszú, embert próbáló küldetésem belső békével és ragyogással ajándékozta meg lelkemet. Szabad emberré váltam, mindennapjaim nagy részét áramlásban töltöm. Erről fog szólni az előadásom is”

Kárász Zsolt Bence

Író, coach, mozdonyvezető

 

„Személyes küldetésem, hogy a saját életemen keresztül inspiráljam embertársaimat arra, hogy merjék azt az Életet életet élni, amit megálmodtak Önmaguknak.

Az előadásom fő célja, hogy olyan azonnal alkalmazható és beépíthető eszközöket adjak át Neked, melyek segítenek abban, hogy elindulj azon Élet megvalósítása felé, amit megálmodtál.

Az előadásom segíteni fog Neked, hogy: Abbahagyd a fölösleges túlagyalásokat,  Levetkőzd a visszahúzó negatív hiedelmeidet,  Elindulj álmaid megvalósítása felé És ezek által azt az Életet éld, amit megálmodtál Önmagadnak.”

Kökény Tibor

Pszichológus, jógaoktató

A „flow” állapota az optimális teljesítményi szint megtestesítője, amelyet a koncentráció és az aktiváció tökéletes egyensúlya jellemez. Csikszentmihályi Mihály feltárta a flow állapotának nyolc jellemzőjét, melyek között szerepel az idő átalakulása, a teljes koncentráció és a célok egyértelműsége. A legnagyobb sportolók, mint Michael Jordan és Novak Djokovic különféle technikákat alkalmaznak ennek elérésére és fenntartására, többek között speciális regenerációs módszerekkel és meditációval érték el, hogy képesek legyenek a megfelelő pillanatban flow-ba kerülni. A flow állapot nem csak sportolóknak elérhető: a hétköznapi életben, akár mosogatás közben is megtapasztalható. Neuropszichológiai vizsgálatok azt mutatják, hogy a flow állapotban a frontális lebeny aktivitása csökken, és ez bizony inkább előny, mint hátrány.”

Kökény Tiborral Gilányi Attila beszélget.

Kolozsi Mariann

Biohacker, Anti-aging tanácsadó Táplálkozási – és életmód tanácsadó Nőiesség mentor Life & Business Coach Mindfulness oktató

Mind And Body – Test és lélek egyensúlyban: Hogyan hat ki a testi egészséged az érzelmeidre és a mentális egészségedre?

„Az évek során többek között pszichológiát tanultam, és a coaching több irányzatát sajátítottam el. Mára kifejlesztettem a saját módszeremet, melynek a Mind&Body nevet adtam, mivel holisztikusan, egységben nézzük az embert mind testi, mind lelki és szellemi szinten egyaránt. Nincs egyik a másik nélkül, erről lesz szó az előadásomban is.”

 

Peter Jones

Vállalkozó, spirituális mentor

A pénz spirituális áramlása

„Hogyan is csöppentem bele az üzleti, kőkemény pénz világából egy spirituális lelki világba ? Többször építettem fel üzleti sikereket és egy anyagilag szabad életet, viszont mindig éreztem hogy érzelmileg valami hiányzik és nagyon labilis vagyok. Szörnyű főnök voltam és napi szinten kiabáltam az alkalmazottaimal, és egy nap észrevettem, hogy megutáltam magam.

Igy alakult, hogy elkezdtem a lelki utamon járni, hogy a sok stressz és feszültséget kiengedjem a szervezetemből. Ez egy 10 éves út volt eddig, és persze ezt egy életen keresztül szeretném megfejlödni. A pénz áramlásáról és az érzelmi kapcsolatainkról sokat tanultam és tapasztaltam, és ezeket szeretném átadni nektek. Hogyan is tudunk egy jobb érzelmi kapcsolatot kialakítani a pénzhez és a körülöttünk energiához?”

Peter Jones-szal Gilányi Attila beszélget.

Pozsgai Nikoletta

Terapeuta, tréner, női segítők mentora

Mottója: „Szinkroban az Égi Renddel, küldetésben az Életért.”

Az AranyAsszony Tradíció felkérésére 2013-től vezeti az AranyAsszony Iskolát, képviseli a szakrális magyar tanításokat országszerte és nemzetközi szinten. Immár 25 éve egyéni és csoportos blokkoldási folyamatokat kísér, női köröket és női szertartásokat tart, női segítőket képez és mentorál.

A Nők a Nőkért rendezvények szervezője, a Női Önmegvalósítás Kincsestár főszerkesztője. 7 megjelent nőknek írott könyve, 38 online tanfolyama segíti az önismereti téren fejlődni vágyókat, önmaguk fejlesztése és tehetségeik kibontakoztatása iránt elkötelezett keresőket, úton járókat. A Flow Summit 2023 során Pozsgai Nikoletta előadásából megismerheted a női energia áramlásának titkait, a női teremtő erő alapját képező méh tanításokat.

Rácz András

Biohacker

„A 20-as éveimben félénk, szorongó alkat voltam. 2012-ben Angliába költöztem, ahol pár év után egy sokkal komolyabb kihívást hozott nekem az élet, ugyanis generalizált pánikbeteg lettem. Többször mentővel vittek kórházba a pánikrohamok miatt. Mentálisan és fizikálisan is nagyon legyengültem. Sok olyan kellemetlen tünetem lett, ami miatt fél évig még az utcára sem mertem kimenni. Álmatlanság, fülzúgás, negatív gondolatok, folyamatos rosszullétek minden nap megoldották, hogy ne legyen életkedvem az élethez. De mégis lett megoldás…

 

Az előadásomban bemutatom, hogyan tudod stabilizálni az érzelmeid a megfelelő ételek kiválasztásával. Vagy például, hogyan kerüld el a stressz evést a leghatékonyabban. És még sok érdekes dologról lesz szó, amivel meg tudod támogatni a mentális egészséged a fizikai test fejlesztésével.”

Soós Dávid

Vállalkozó, TikTok Production

„Mitől vagy boldog? Mitől vagy flowban? Lehetséges mindig flowban lenni? Miután 16 évesen elmenekültem otthonról, én is a boldogságot kerestem. Egy olyan helyet, közeget ahol elfogadnak és önmagamért szeretnek. Olyan munkát, tevékenységet amit boldogan tudok csinálni, jó vagyok benne, szeretem, értéket adok vele másoknak és még sok pénzt is hoz. Előadásomban saját történeteken, kihívásokon, nehézségeken és sikereken keresztül mutatom be, hogy hogyan jutottam el a kilátástalanságból három sikeres vállalkozás felépítéséig. Mindezt sok sok kudarcon és önfejlesztésen át.”

Szabó Sára Lili

Pszichológus, légzésterapeuta, jógaoktató

„Pszichológusként végeztem Ausztráliában. Másfél évig dolgoztam tradicionális terapeutaként, de kicsit unalmas volt, és valami hiányzott. Amikor Indonéziába költöztem, megtapasztaltam a breathwork (magyarul légzésterápia) erejét, és eldöntöttem, hogy megtanulom. Erre aztán ráépült a hipnoterápia és a Dr. David Hawkins féle elengedés metódus, majd ezeket addig gyúrmáztam ide-oda amíg meg nem született a saját modszerem, ami ma a BaliMama Légzésterápia néven fut. Ez egy igen intenzív terápiás program, amelyben a légzésünk által nyitjuk ki a tudatalattit, és oldjuk a traumát.”

Szántai Zsolt

BodyWakes alapító, egészség és spirituális mentor, egészségügyi life coach, holisztikus táplálkozási tanácsadó, az “Életmódváltás mesterfokon” című könyv írója, “A tudat hatalma” című könyv társszerzője

Személyiségének és tudati fejlődési irányának meghatározó tényezője volt, hogy gyermekkorától fogva keleti harcművészetekkel foglalkozott. Később ennek köszönhette, hogy mélyebben belevetette magát a meditáció művészetébe és a spirituális útkeresésbe. Miután megtapasztalta az élet sötét oldalát, 30 éves korában találta meg hivatását. Azóta annak szenteli életét, hogy a tudatosságának emelésével, hogyan érhet el az ember egy magasabb minőségű testi, lelki, mentális egészséget. Több könyvet is írt szerzőként, illetve társszerzőként, előadásaival, tréningjeivel bejárta Európát. Egészség és spirituális mentorként a gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területeit lefedve mutat személyre szabott utat csapatával a hozzájuk fordulóknak. Boldog férj és hat gyermek édesapja.

Szántai-Csonka Enikő

BodyWakes alapító, egészségmentor, táplálkozási szakértő, üzletasszony, fitness szakember, fitness modell világkupa győztes,a BombaAnyuka egészségtudatos receptjei c. receptkönyv szerzője, 4 gyermek édesanyja

Miután számos fitness versenyt megnyert, többek között nemzetközi világkupa győztes is volt és Amerikában is színpadra állhatott az Arnold Classicon, feladta állását és edzői végzettséget szerezve szintén emberekkel kezdett foglalkozni.  Igazi gyakorlati megvalósító, aki a mindennapokban képes úgy helytállni megannyi szerepében, hogy közben élvezi is azt, amit csinál a belső békére törekedve. Életének szerves része a spiritualitás, a test és a élek együttes szemlélete.

Szottfried Ádám

Transzformációs, spirituális coach

Tökéletes áramlás az élet minden területén – meditációval

„Néhány évvel ezelőttig, teljesen más volt az életem. Csaknem minden területen nehézségekkel küzdöttem. A dolgokat, melyeket szerettem volna, csak nagyon lassan, hatalmas erőfeszítések árán, vagy még rosszabb – egyáltalán nem tudtam elérni. Nem hittem magamban, bújkáltam az emberek elől, a világ elől, önmagam elől. Mindez miért? Mert tudat alatt, a ‘flow’ ellen dolgoztam. Hogy mi vezetett rá erre, és hogyan lettem képes elállni a saját utamból? A válaszért tarts velem egy különleges, meditációval egybekötött előadásra.”

Nyíri Gabi

„Nyíri Gabi vagyok, személyes fejlesztő szakember és kutyás. Időrendben fordítva történt: előbb lettem kutyás és agility-s, aztán pszichológus, közgazdász, tréner és nemzetközileg akkreditált coach. Sokáig külön életet élt számomra a két terület, a kutyázás és a személyes fejlesztés. Aztán elkezdtem a kutyázásra egyre inkább a személyes kiteljesedés útjaként tekinteni. Azt keresem, hogy hogyan terjeszthetjük ki az egész életünkre mindazt, ami miatt annyira imádunk kutyázni. Erre a folyamatra utalok akkor, amikor arra bíztatom a kutyásokat, hogy legyenek mindig kutyások, vagyis használják tudatosan azt, ami valahol másutt – igen, például a kutyázásban – már jól működik.

Arra hívlak, hogy mozdulj velem a visszahúzódástól a kiteljesedés felé!”

Girisha Andrea Steigler

3 diplomás közgazdász, európai uniós és nemzetközi közbeszerzési szakértő, orgazmus coach, trauma- és gyász specialista, A Tudatos NŐ Akadémia alapítója

Az egyedi és holisztikus gyakorlati módszereiben a világ minden táján tanult ősi tradíciókat és módszereket ötvözi a modern trauma és gyászfeldolgozással. Egyedi-holisztikus megközelítésével mély és életre szóló változásokat tapasztalhatnak meg a világ minden részéről hozzá érkezők a személyes és online, egyéni és csoportos coaching programjai során.

2021-ben a Yahoo Top 10 Love Coach-ok listáján a 4. helyre került. Számos hazai és nemzetközi online csúcstalálkozón meghívott szakértő volt, már közel 50 nemzetközi podcast vendégeként kapott meghívást. A Tabumentes – Girisha Andrea Steigler YouTube csatornáján a Nőktől Nőknek őszintén, tabuk nélkül, valamint Férfiaktól Nőknek őszintén, tabuk nélkül videósorozatában tabudöntögető témákról beszélget a vendégeivel.

Bíró Balázs

Válj mágnessé a célod számára – avagy mennyit ér a te időd?

„Hiszem, hogy a bennünk szunnyadó erőforrásokhoz bármikor hozzá tudunk férni, és hiszem, hogy azon túl, hogy ezt felszabadíthatjuk magunkban, másoknak is megtaníthatjuk. Amikor ráébredtem, hogy a vonzás törvénye akkor működik, ha én magam vonzóvá válok a célom számára, megfordult velem a világ. A fogadalmam, hogy valahányszor mázlistának érzem magam, megtanítom legjobb tudásom szerint, mi vezetett arra az eredményre. Szívesen várlak a felfedező utamon, ahol hétköznapi emberek nem hétköznapi tapaszatalatokat élnek át.”

Wehovszky Vivien

Mozgásban az áramlás, avagy áramlás a mozgásban

‘Wehovszky Vivien vagyok. 18 éven át a ritmikus gimnasztika sportág szerelmese voltam. Élsportolóként megtanultam, hogy a ,,FLOW-élményt” elérni összetett “feladat”, de a testmozgás egész biztosan segít létrehozni egy önfeledt érzést. Jelenleg gimnasztika oktató vagyok és azt vallom, hogy az általános önismeret mellett a testünk és annak minden apró mozzanatával is tudatában kell lennünk ahhoz, hogy teljes életet élhessünk.”

Zalai-Zempléni Zsófia

Akkreditált Tudatossági és Ifjúsági Mestercoach (Consciousness Mastercoach®), mediátor

Eredetileg közgazdász végzettséggel rendelkező, pszichológia iránt elkötelezett, integrál szemléletű szakember. Pályája során diplomataként számos országban dolgozott, majd visszatalált az eredeti érdeklődésii területéhez, az emberhez.. Több évtizede Magyarországon egyedülálló Tuatossági Mestercoachként dolgozik, amellyel párhuzamosan gyászcsoport-vezető, mediátor, családállító, dúla, valamint egyéb alternatív módszerek specialistája. Hivatása mellett négy kisgyermek édesanyja, feleség, nő -„mindenes is”:-)

 

„Lehetek-e teljes önmagamban? – Örömteli tudatosság a családban és azon túl…”

Török Beatrix Enikő

Szabadtanulás speacialista

„A tanulás több, mint pusztán lexikális adatok fejünkben hordozása. A tanulás megannyi építőkockából áll, és nem akkor kezdődik, amikor a gyermek az iskola küszöbét átlépte, és nem is akkor fejeződik be, amikor az utolsó évfolyamából is elballag. A tanulás ennél jóval több. A tanulás emlékezés lelkünk feladatára, hossza pedig ezen fizikai megtestesülésünk végéig tart. Ha körbenézel a világban, ma is találsz olyan 60-as, 70-es, de még 80 éves korosztályt, aki éppen akkor kezd valami újba – és örömmel sajátítja el. Mi lenne, ha ezt az örömet kisgyermekkorunkat követően nem kellene feladnunk, hanem ebben az örömben létezve tudnánk élni az életünk – miközben folyamatosan tanulunk? Tarts velem, hogy feltárjam előtted, mi minden lehetséges – ha hajlandó vagy perspektívát váltani.”

Pető Rita

Fizikai és mentális tréner

„Számomra az élet egy folyamatos mozgás, változás és áramlás. Szeretem az új helyzeteket és változást, mert újabb kihívásokat és kalandok lehetőségét hozzák magukkal. Hiszem, hogy az élet egy hatalmas kaland, és mindannyian kalandorok vagyunk benne. Természetesen, az élet nem mindig rózsaszín, és vannak pillanatok, amikor trauma vagy veszteség ér minket. Azonban hiszek abban, hogy nem kell hosszantartó szenvedésbe zuhannunk. Tudatosan és könnyedséggel képesek vagyunk kiegyensúlyozni az energiákat, mélyebb kapcsolatot teremteni önmagunkkal, és visszatalálni az áramlásba. Szenvedélyem, hogy megmutassam, hogyan tudsz könnyedén élni a legnagyobb változások közepette is és segítsek megtalálni a saját test- lélek- szellem egységet is az életedben.”

Matyi Csongor

Pszichológus

A Flow, mint az életed PIN kódja – Bajban vagy, ha elfelejtetted

„Az ELTE PPK pszichológia szakán végeztem 2011-ben kutatópszichológusként, kísérleti- és kognitív pszichológia szakirányon. Oktatok, előadok, pszichológiát népszerűsítek, és a világról alkotott hiedelmeink pozitív megváltoztatásának egyre jobb módjait kutatom.
Az utóbbi 8 évben tanácsadás keretében egyéni eseteket viszek, folyamatosan képzem magam, most éppen sématerápiában képződőm. Szenvedélyesen tudok beszélni pszichológiai témákról, a pszichológia hasznosságáról, néha tréningeket is tartok. Az a vágy hajt, hogy az emberek fejében a lelki egészség a testi egészség fontosságával egy polcra kerüljön, és ezért én is tenni tudjak.”

Bölcskei Mónika

ADHD-val élő, ADHD Coach

Vékony jégen táncolás ADHD-val a hiperfókusz és a FLOW állapota között

Aki ADHD-val él, az számos alkalommal élt meg hiperfókuszt, szinte mindennapjainak a része. Sok figyelemzavarral élő, sikeres ember van, akik könnyen kerülnek FLOW-ba, és amihez nyúlnak, nemcsak eredményeket, hanem örömöt is hoznak magukkal. Az előadó több olyan ADHD-val élőt ismer – közéjük sorolja önmagát is – , akik FLOW-ból tudattalanul csúsznak a hiperfókusz állapotába, nem is sejtve, hogy milyen veszélyek leselkednek rájuk. Ebben az előadásban a figyelme középpontjába ezt a vékony jégen való táncolást helyezi, és járja körbe a témát sok személyes megtapasztalással. Hoz sokak számára bevált ötleteket, inspiráló kérdéseket és rövid gyakorlatokat.

Böröcz Tamás

Filmes, fotós, akinek a flow! summit Hungary 2023 hazai stúdiófelvételeit köszönhetjük

„Böröcz Tamás vagyok, egy kíváncsi alkotó. A kamerán keresztül a világ egyszerűségét és letisztultságát keresem. Táncosként, zeneszerzőként, fotósként és videósként számtalan előadásban közreműködtem már, amik segítenek abban, hogy mindenben keressem a kreativitást. Az a célom, hogy a technológia és a művészet találkozási pontjában történetet meséljek el. A te történeted.

Az előadásomban elmesélem, hogyan lettem “szellemi prostituáltból” egy szabad, kreatív alkotó, miket éltem meg, milyen nehézségekkel szembesültem, és mennyi pozitívumot tanultam azóta. Bemutatom azt is, hogy néz ki nálam egy flowtózás – ami egy flow fotózás. Tarts velem!”

 

Kósa Csilla

Slowlife Coach, OH instruktor és Tibeti hangtál-terapeuta

„Előfordult már veled, hogy bármennyire is szeretted, vágytad a célodat, és haladtál az úton, mégis valahogyan nem az, nem pont úgy érkezett meg hozzád ahogyan azt vágytad? Észrevetted talán már azt is, hogy sokszor az elindulás is gátakba, félelmekbe, blokkokba ütközik benned? Sokszor tudatosan, vagy tudat alatt ragaszkodunk korábbi mintákhoz, érzésekhez, melyek bizony olyan blokkokat képzenek bennünk, a fizikai testünkben, amelynek feloldása mind tudatos mind pedig tudat alatti támogatásra szorul. De mégis hogyan lehet ezeket a blokkokat oldani tudatos és tudat alatti szinten? És hogyan támogatja a tudatos blokkoldást a tudat alatti technika? Az előadásban hallhattok ezekről a bennünk felbukkanó blokkokról, valamint azok hatásairól a fizikai testünkre. Továbbá szó lesz arról is, milyen lehetőségeink vannak ezeknek az oldására, valamint arról is, hogy miben és hogyan támogathat minket tudat alatti blokk oldásban a tibeti hangtál, és hogyan támogatja a tudatos szintű feldolgozást, a traumaoldást hatékonyan. Nyissuk meg az utat az elme ragaszkodásának elengedése felé, és adjunk lehetőséget a tudat alattink teremtő erejének!”

Kósa Csillával Gilányi Attila beszélget.

Kövér Imre

A jóllét fokozása mellett köteleztem el magam meditáció alapú, tudatosság növelő programokkal. Fókuszomban a tudatfejlődés áll, valamint annak érzelmi-mentális akadályai, amelyek feloldhatók. Az elengedésnek / önátadásnak köszönhetően az önbizalomhiányt, az érzelmek elfojtását, majd az érzelmi labilitást és az erős szorongást jelentősen megnövekedett életenergia, bátorság, öröm, szeretet és hála váltotta fel. Ezt a folyamatot támogatja az IMON KOVA – a belső utazást a feltétel nélküli szeretet, vagyis a létezés öröme tudatszintjére.

Több mint 10 éve járom az elkötelezett nondualitás útját, ami David R. Hawkins (M.D., Ph.D.) nevéhez fűződik. 5 éven keresztül szolgáltam a budapesti Tanulócsoportot. Dr. Hawkins kutatása és tanítása egy tematikus kivonat összeállítása során tisztult le bennem. Emellett jelentős meditációs és kontemplációs tapasztalatot szereztem különböző megközelítésű csoportokban és egyénileg is. Az elkötelezett nondualitás előtt a zen buddhista tradíciók (szótó és rinzai) alapozták meg a gyakorlásomat.

Diana Meral Yamak

Coach, Spartan-marathon felkészítő edző

„Küldetésem a „Traumáktól a Lehetőségekig” című előadásommal az, hogy segítsek neked felfedezni a saját belső erődet és lehetőségeidet, túl a traumákon. Saját tapasztalataimmal és pozitív hozzáállásommal inspirációt és útmutatást nyújtok azoknak, akik a traumáikat szeretnék átalakítani és újra megtalálni önmagukat, a belső lelkes gyermeki, kíváncsi énjüket. Az előadás során megmutatom, hogy jópár pofon ért engemis, ami a földre lökött, mégis itt vagyok és átforgattam ezeket. Eldöntöttem, hogy nem leszek áldozata az életnek. Hogy ezek az események nem személyesek és nem rólam szólnak. Abban akarok hozzájárulni az estétekhez, hogy megláthassátok Önmagatok igaz lényét a sok esemény alatt és rálássatok arra a végtelen választási lehetőségre amitek valójában van.”

Kokavecz Katalin

A MED központ alapítója – a természetes, oki megoldások holisztikus képzési központja a Funkcionális Medicina elvei mentén.
Katalin a saját szenvedélyének él, hogy megossza azt a módszert, amelyet saját útján talált meg, amikor egészségügyi kihívásokkal nézett szembe. Amerikában, a funkcionális medicina forrásánál tanult, és saját sorsfordításából eredően mostanra küldetésévé vált, hogy szakmai tudását szakzsargontól mentes magyar nyelven adja át, és hangsúlyozza a rendszer-orientált, személyre szabott egészségfejlesztés jelentőségét az önismeret és önfejlesztés kontextusában.
Programjai és képzései az egészség megőrzését és támogatását összekapcsolják az önismereti munkával.

 

Kocsis Zsuzsa

Tudatosság coach

„Talán benned is felmerült már…

… hogy bizonyos döntések meghozatalához, szituációk kezeléséhez és események feldolgozásához szükséged lenne egy külső szemlélőre; valakire, aki tökéletesen lát téged egy másik perspektívából.
… hogy mennyivel klasszabb lenne jobban ismerni önmagadat. Valamint érteni a környezetedet és annak reakcióit.
… hogy kellemetlen helyzetek helyett mennyivel pezsdítőbb volna sikeresebben képviselni a véleményedet, érdekeidet és elképzeléseidet.

Utólag kevesebbet bosszankodni azon, hogyha újra foroghatna az a bizonyos felvétel, akkor a múltban egyes nehéz élethelyzeteket, esetleges konfliktusokat ma már másképp kezelnél. Már nem gyötörne a megbánás kínja, mert már lenne eszközöd.
Mert ma már átlátnád és értenéd a különböző feszültségek hátterét is.”

Klein-Szőke Viktória

Integrál szemléletű csoportvezető, Integrál coach, az Everness fesztivál programigazgatója és alapítója

Már tizenéves korában érdekelte az élet értelme és csak alig húsz éves volt, amikor buddhizmussal, filozófiával és önismerettel kezdett foglalkozni. 

Számtalan önismereti-, és terápiás módszer megismerése után 2013-ban életre hívta a tudatosság terjesztését segítő Everness fesztivált, ami jelenleg is élete egyik legfontosabb küldetése. Emellett Integrál szemléletű önismereti csoportokat vezet, valamint Access Consciousness bars-, kvantum kezelésekkel és Integrál coachinggal segíti az embereket egyéni folyamataikban. 

Botka Szilvia

Üzleti- és női mentor

„Olyan családi háttérből jövök, ahol mindig a lottó ötösre vártunk és szitokszó volt a vállalkozás. Az életem egy szakaszában rengeteg tragédia ért egymás után, szó szerint elveszítettem önmagam.

Rengeteget tanultam, kutattam, hogy fel tudjam dolgozni az eseményeket, és elkezdjem végre azt az életet élni, amire talán mindig is vágytam. Megtapasztaltam, hogy a sikereim és körülményeim 80%-ban a gondolkodásmódomon múlnak. Ma már saját cégem van, és vállalkozó nőket segítek abban, hogy megcsinálják az első milliós bevételüket, majd fenn is tudják tartani azt.
Be fogom bizonyítani Neked, hogy a korlátok csak a fejedben léteznek, és hogy te is képes vagy változásra akár már néhány egyszerű módszer alkalmazásával a mindennapokban!”

Hosszú Dóra

Holisztikus coach

Közgazdász és élsportolói pályafutásom után lettem először edző és életmódtanácsadó, majd később emellett stylist-stílustanácsadó, személyiségfejlesztő tréner és life coach.  Testközelből láttam, hogy a felgyorsult világ mindennapi stresszhatásai, valamint a magánéleti kihívások együttese milyen negatív változásokat eredményezhet akár egy átlagos – nem élsportoló- ember életében és fizikai állapotában is. Ezért is lett a szívügyem, hogy ezt a saját életpályámból, valamint 15 éves szakmai tanulmányaimból és tapasztalataimból szerzett tudást másoknak is átadjam, akik a fizikális-lelki-és mentális önfejlesztés útján szeretnének elindulni, egy kiegyensúlyozottabb és boldog élet céljából. A holisztikus coaching programban lefedett területeim: sport, egészséges táplálkozás, mentális egészség/személyiségfejlesztés, általános megjelenés fejlesztése és személyes stílus kialakítása. A saját sikertörténetem mellett az ügyfeleimmel elért sikerek adják a fáradhatatlan motivációt a karrieremben és inspirál folyamatosan arra, hogy minden nap jobb és jobb lehessek a munkámban.

Horváth Enikő

Szorongás specialista, krízis és üzleti elakadás mentor

„Mentálhigiénés szakember vagyok, de inkább mondjuk úgy: a lelki jóllét nagykövete. Több, mint 12 éve foglalkozom nehézséget megélt emberek támogatásával. Fő célom, megmutatni, hogyan juthatunk el az örömteli életig. Olyan emberekkel kapcsolódom, akik magánéletükben vagy munkájukban elakadással szembesültek és céljuk a boldogabb, örömtelibb élet, amiért hajlandóak is tenni. A mai előadásban a váratlan krízisekről, azok megoldásáról, valamint a flow állapot és a krízis összefüggéséről lesz szó. Mutatok egy gyakorlatot is, ami segít áthelyezni a fókuszt a nehézségről a megoldásra.”

 

Kálmán Kitti

Új magaslatok felé – Az anyagi függetlenség elérésének útja napjainkban

„Amikor a párommal találkoztam, hiába volt jó munkahelyem, a családi adósságok olyan helyzebe kényszerítettek, hogy hétvégén is dolgoztam rendezvényeken eladóként – amit egyébként szerettem csinálni. 

Ha akkor nem támogat a párom, akkor nem lett volna mit ennünk azokban a hónapokban, a céges kockacukron és teán kívül. Már volt korábban ilyen „étrendem”. Megpályáztam egy állást külföldön, azóta vállalkozásunk van és most már befektetéseink is.

A spiritualitás nem zárja ki az anyagi jóllétet, ha tudatosan és etikusan kezeljük. A pénz lehet egy eszköz a növekedéshez, fejlődéshez és a pozitív változásokhoz, amit a világban szeretnél látni. A pénz és a spiritualitás közötti egyensúly megtalálása mindenki számára lehetséges és szükséges is. Ha te, aki jószívvel, etikusan élsz, nem segítesz a tudásoddal másnak, hogy jobb legyen neki, akkor valaki más fog, aki lehet, nem az illető érdekeit nézi, hanem csak a sajátját. 

Szükség van rád a fizikális világban is, nem csak a spirituálisban!”

Dr. Pál Dániel

Filozófus, író, a Transzcendentális Meditáció (TM) technikájának képesített oktatója.

Gyermekfejjel ismerkedett meg a jógával, és 33 esztendeje gyakorolja a Transzcendentális Meditációt. Angol-filozófia szakon diplomázott, majd az utóbbiból doktori (PhD) fokozatot szerzett, hazánkban másodikként indiai bölcselethez kapcsolódó témával. Az amerikai Maharishi Nemzetközi Egyetemen további mesterfokozatot szerzett a Maharishi-féle védikus tudományból. Mindemellett a Transzcendentális Meditáció képesített tanára, illetve Maharishi Ájurvéda konzultáns.

Számos tudományos publikáció, valamint három könyv szerzője. A kilencvenes évek közepe óta több mint 400 cikket írt és fordított a nyomtatott és az online médiában a TM-ről, a tudatkutatásről, a jógáról, az ájurvédáról és egyéb spirituális témákról. Rendszeresen tart tanfolyamokat, előadásokat, mind idehaza, mind külföldön.

Legújabb könyve „Válság, tudatosság, meditáció” címmel 2023 elején jelent meg a Bioenergetic Kiadónál. Ebben arról ír, hogy miként segíthet egy egyszerű, könnyen elsajátítható meditációs technika (a TM) abban, hogy tudatosabban és könnyebben birkózzunk meg az élet próbatételeivel, mi több, még egy válság közepette is megleljük az esélyt a fejlődésre és növekedésre.

FitShape Zsuzsi

A Jövő Női Fitneszprogram megalkotója.

„Előadásom elsősorban Tinilányoknak és Szüleiknek szól. Tiniként tele vagyunk álmokkal, kíváncsian várjuk, milyen lesz felnőttnek lenni. Tinilányként szeretnénk magabiztos, sugárzó Nővé válni, olyan Nővé, aki megvalósítja, amiket kitűzött. De vajon mennyi lány hiszi el Magáról, hogy ez tényleg lehetséges? Vagy ha el is hiszi Magáról, mibe tud kapaszkodni, ha jönnek a kritikák, jönnek az akadályok és elbizonytalanodik, megtörik az úton?

Előadásomban olyan módszereket adok át, amik segítenek abban, hogyan tudod növelni az Önmagadba vetett hitedet és hogyan tudsz kitartóan haladni a célod felé ha már elindultál. „

Thuróczy Bertalan

Orvosbiológiai mérnök, író, atléta
 
Egyetemi tanulmányai idején, 21 évesen rosszindulatú daganattal diagnosztizálták. Olykor-olykor kilátástalan helyzeteken felülkerekedve, a rákból kigyógyulva 2018-ban végzett mérnökként.
 
Betegsége és elhivatottsága arra ösztönözte, hogy szakmáját személyes érintettségével és egyúttal az egészségüggyel kapcsolja össze: tanulmányait folytatva orvosbiológiai mérnökképzésén szerzett mesterdiplomát.
Saját ötleten alapuló orvostechnikai eszköz fejlesztésen kezdett el dolgozni, amellyel számos innovációs díjat elnyert.
Mérnöki főállása mellett 2020-ban megírta a rákkal való küzdelmeiről szóló önéletrajzi kötetét Futni, hinni, élni ‒ Egy könyv az élni akarásról címmel, melynek angol fordítása nemzetközi terjesztésben is megjelent az Amazonon.
 
A könyv bevételéből barátjaival létrehozta a Futni, Hinni, Élni Alapítványt. A Futni, hinni, élni című könyvvel és Alapítvánnyal kapcsolatos munkásságukat 2021-ben a TEDx Budapest színpadán is bemutatta.
 
2022-ben a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Flow Kutató Központjában orvosbiológiai mérnöki szempontú megközelítéssel kutatta Csíkszentmihályi Mihály örökségét, a flow-élményt, bioszenzorokat és exponenciális technológiákat felhasználva.
Ugyanebben az évben a Semmelweis Egyetem óraadója tudománykommunikációs és mentálhigiénés témában.
 
Szakmai, írói és előadói tevékenysége mellett versenyszerűen űzi a hosszútávfutást. Jelenlegi egyéni csúcsa 74 perc 24 másodperc a félmaratoni távon.
 
Jelenleg orvosbiológiai mérnökként és humán adaptációs tanácsadóként tevékenykedik, PhD tanulmányait végzi, és Meta sapiens című új könyvén dolgozik.

Gilányi Attila

A younity Hungary vezetője, a Meghallgatunk.online mentálhigiénés és coaching szervezet alapítója. Elkötelezett az emberlét fejlődése iránt, meggyőződése, hogy a legnehezebb helyzetben is értelmet lehet találni az életnek, és a legkivételesebb helyzetekben is van feljebblépési lehetőség. Küldetése, hogy ezt a hitet minél több emberhez eljuttassa.

 

Csatlakozz a programhoz Ingyenesen!