Kövér Imre

Tudatosság coach

A jóllét fokozása mellett köteleztem el magam meditáció alapú, tudatosság növelő programokkal. Fókuszomban a tudatfejlődés áll, valamint annak érzelmi-mentális akadályai, amelyek feloldhatók. Az elengedésnek / önátadásnak köszönhetően az önbizalomhiányt, az érzelmek elfojtását, majd az érzelmi labilitást és az erős szorongást jelentősen megnövekedett életenergia, bátorság, öröm, szeretet és hála váltotta fel. Ezt a folyamatot támogatja az IMON KOVA – a belső utazást a feltétel nélküli szeretet, vagyis a létezés öröme tudatszintjére.

Több mint 10 éve járom az elkötelezett nondualitás útját, ami David R. Hawkins (M.D., Ph.D.) nevéhez fűződik. 5 éven keresztül szolgáltam a budapesti Tanulócsoportot. Dr. Hawkins kutatása és tanítása egy tematikus kivonat összeállítása során tisztult le bennem. Emellett jelentős meditációs és kontemplációs tapasztalatot szereztem különböző megközelítésű csoportokban és egyénileg is. Az elkötelezett nondualitás előtt a zen buddhista tradíciók (szótó és rinzai) alapozták meg a gyakorlásomat.

Mindfulness (tudatos jelenlét) oktatóként az Oxford Mindfulness Centre világhírű oktatói, Melanie Fennel (Ph.D.) és Antonia Sumbundu (Ph.D.) képeztek. Eközben már egész napos ‘Kontemplatív gyakorlás’ workshopokat tartottam, amelyeken elengedést / önátadást és szemlélődést gyakoroltunk.

Csúcsteljesítmény trénerként is támogattam a hozzám fordulókat egy vezetőképző programban. Jelenleg POW (Erő a Vezetésben), POW (Erő a Csapatban) és POW (Erő a Vállalkozásban) programokban ébresztjük fel az életenergiát.

Több információért keresd fel a imonkova.hu weboldalt.

Nézd meg a videót:

Tudatfejlődés és önátadás

Ahogy fejlődik a tudatunk, átalakul az agyunk működése, nő az életenergiánk, csökken a stresszreakciónk, nő a bizalmunk az Életben (amitől nem különbözünk), stb. Tudattalan részeink tudatosításán, elfogadásán és ideális esetben megszeretésén keresztül egyre hajlandóbbakká válunk az önátadásra. Ez a legerőteljesebb módszer (választás) az illúziókkal szemben. Önátadást választva az történik, ami a lehető legjobb a lelkünknek, és így férhetünk hozzá a teljes Erőnkhöz is.

A videó tartalma:
  • Hogyan kapcsolható össze a tudatosság és a táplálkozástudomány?
  • Hawkinsi tudatskála
  • A tudatfejlődés és a cél kapcsolata
  • Mindfulness és a „MAP” a teljes erőhöz való hozzáféréshez

Kövér Imrével Gilányi Attila beszélget.

Kövér Imre ajándéka az előadásához, valamint minden hétfőn ingyenes online élő meditációt tart a Facebook csoportjában.

Nézd meg a nap összes tanítását:

Csak kattints a képre vagy az előadó nevére, hogy megnézd a flow! summit tanítását

Kövér Imre

Önátadást választva az történik, ami a lehető legjobb a lelkünknek, és így férhetünk hozzá a...

Oszd meg a saját gondolataidat és élményeidet!

Mi volt ma a kedvenc tanításod?
Szeretnénk olvasni a gondolataidat alább a hozzászólásokban.