Diana Meral Yamak

14 éves koromig nagyon nagy gazdagságban éltem, felhőtlenül és elkényeztetve, azonban abban az évben minden megváltozott.

Édesanyám meghalt egy plasztikai műtét során, rá fél évre pedig édesapám miatt tört ránk a SWAT kommandó hajnali 2-kor és őt elvitték börtönbe. A nagymamám nevelt fel minket a testvéreimmel. Én pedig kábítószeres lettem, rengeteg kudarc ért és az iskolából is majdnem kirúgtak, de sikerült felállnom. Az életemben rengeteg veszteség, elhagyás, árulás, szakítás volt.

3 éve meghalt a nagymamám, aki anyukám helyett édesanyám volt, 2020 nyarán újra elfogató parancsot adtak ki apukám ellen és a kistestvérem is a halált választotta önkezűleg. 

Nem azért írom le ezeket, hogy rosszul érezd magad, hanem hogy lásd, mindenhonnan van kiút és nem vagy egyedül a nehézségeiddel!

Tudj meg többet a weboldalon: www.kalandorkiralyno.com

Nézd meg eredeti magyar nyelven!

Traumáktól a lehetőségekig

A „Traumáktól a Lehetőségekig” című előadásommal az a célom, hogy segítsek neked felfedezni a saját belső erődet és lehetőségeidet, túl a traumákon. Saját tapasztalataimmal és pozitív hozzáállásommal inspirációt és útmutatást nyújtok azoknak, akik a traumáikat szeretnék átalakítani és újra megtalálni önmagukat, a belső lelkes gyermeki, kíváncsi énjüket. Az előadás során megmutatom, hogy jópár pofon ért engemis, ami a földre lökött, mégis itt vagyok és átforgattam ezeket. Eldöntöttem, hogy nem leszek áldozata az életnek. Hogy ezek az események nem személyesek és nem rólam szólnak. Abban akarok hozzájárulni az estétekhez, hogy megláthassátok Önmagatok igaz lényét a sok esemény alatt és rálássatok arra a végtelen választási lehetőségre amitek valójában van.

Ebben a videóban megismered…
  •  Belső erő a traumákon túl
  •  Kapcsolódás a belső lelkes gyermeki énünkhöz
  •  Kilépés az áldozatszerepből
  •  Végtelen választási lehetőségek

 

Dia ajándékát ezen a két linken kapod meg:

https://forms.gle/vFygFQJsb6SJXiqk7

https://drive.google.com/drive/folders/1P1Aa7KXfqRKMU32giya8MTgZAPrX-Uw9?usp=sharing

Nézd meg a nap összes tanítását:

Csak kattints a képre vagy az előadó nevére, hogy megnézd a flow! summit tanítását

Oszd meg a saját gondolataidat és élményeidet!

Mi volt ma a kedvenc tanításod?
Szeretnénk olvasni a gondolataidat alább a hozzászólásokban.