3. Nap

Lemaradtál a 2. napról?

Semmi gond! Kattints ide, hogy a 2. naphoz lépj.

Üdvözlünk újra

Üdvözlünk újra a flow! summit 2022-ön. Helyezd magad kényelembe egy csendes helyen és élvezd a mai videókat.
Hagyj nekünk egy hozzászólást az oldal alján és tudasd velünk, mennyire élvezed a harmadik napot!

A nap szakértői

Kattints a szakértők képére, hogy egyenesen az előadásukhoz lépj.

Neale Donald Walsch

Teal Swan

Szántai-Csonka Enikő

Andreas Goldemann

Medicina zenekar

Gilányi Attila

Neale Donald Walsch

Teal Swan

Speaker name

Andreas Goldemann

Speaker name

Speaker name

A mai nap előadásai

Dőlj hátra és lépj be az áramlás állapotába a mai előadásokkal.

Neale Donald Walsch – Ki hallgat?

Nézd meg a videót az eredeti nyelven

Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch a spiritualitás modern nagykövete. Mielőtt elkezdte volna megírni a mára már híres Beszélgetések Istennel című trilógiáját, Walsch már nagyon korán érdeklődött a vallás iránt és mély kapcsolatot érzett a spiritualitással. Tizenhat a spiritualitásról és annak mindennapi életben való alkalmazásáról szóló könyv szerzője, legutóbbi a The God Solution. Istenről szerzett mély ismereteit és értelmezését világszerte szemináriumokon osztja meg.

Tudj meg többet a www.nealedonaldwalsch.com weboldalon.

Amit ebben az előadásban tanulhatsz

Neale Donald Walsch Ki hallgat?
Neale Donald Walsch-nak néhány évvel ezelőtt volt egy élménye: beszélgetett Istennel – és hallgatott. Kérdéseket is feltett, különösen a világunkban tapasztalható sok szenvedésről. Öt lépést kapott a békéhez, és ezt az öt lépést mondja el nekünk.

A videó tartalma:

• mi a Beszélgetések Istennel
• miért fontos békére találni  — a világban és magunkban is
• mi köze ehhez a környezet védelmének
• miért olyan fontos jól hallgatni
• az öt lépés a békéhez

Ugorj közvetlenül a megnézni kívánt videóhoz.
Csak korlátozott ideig elérhetőek. Jó szórakozást 🙂

Teal Swan – Fény és árnyék

Nézd meg a videót az eredeti nyelven

Teal Swan

Teal Swan neves szerző, nemzetközi előadó és a közösségi média sztárja, aki beutazta a világot, hogy önfejlesztést tanítson, és megtanítsa az embereknek, hogyan alakítsák át érzelmi, mentális, fizikai és spirituális fájdalmaikat. Súlyos gyermekkori bántalmazás túlélője. Ma, miután saját megrázó élettapasztalatait beépítette, világszerte emberek millióit inspirálja az igazságra, hitelességre, szabadságra és örömre. 2019-ben a Watkins Spirituálisan legbefolyásosabb élő emberek listáján a 19. helyen szerepelt és világméretű követőtábora a “Tükör” becenevet adta neki. Ezt a becenevet azért érdemelte ki, mert “amikor elé lépsz, meglátod önmagad igazságát és az univerzum igazságát”.

Amit ebben az előadásban tanulhatsz

Teal Swan – Fény és árnyék
Teal Swant gyakran nevezik a “Tükörnek”. Ez azért van, mert megmutatja az emberek valódi énjét, akár tetszik, amit látnak, akár nem. Az ő szakterülete az árnyékok, a szellemi érzetek és a tudatalatti megtalálása. Ebben a videóban megismerheted, a helyzet az egóval és a szocializációval.

A videó tartalma:

• hogyan győzd le a szenvedésedet
• spirituális értelemben mi az árnyék
• mi a tudatos és a tudatalatti jelentősége
• hogyan alakul ki és formálódik az ego

Ugorj közvetlenül a megnézni kívánt videóhoz.
Csak korlátozott ideig elérhetőek. Jó szórakozást 🙂

Szántai-Csonka Enikő – Hogyan neveld Flow-ban a gyermekeidet?

Szántai-Csonka Enikő

BodyWakes női alapítója, egészségmentor, funkcionális táplálkozási tanácsadó, fitness szakember, boldog feleség és 4 gyermek édesanyja

Enikő nemcsak kiváló elméleti szakember, hanem valódi megvalósító a mindennapokban.

Szívügye a gyermekek egészségtudatos életmódra való nevelése, aminek legfontosabb eszközének tekinti  a személyes példamutatást.

Hiszen a gyermekek mindent másolnak, főképpen azoktól, akikre „Istenként” tekintenek és felnéznek.

Család mellett férjével több mint 10 éve mutatnak utat a hozzájuk fordulók számra, hogy hogyan lehet ténylegesen elérni és megtartani az egészséget, a magas energiaszintet és az ideális formát. Oly fontos téma ez,  amit érdemes minél fiatalabb korban tudatosan átadni a gyermekeknek és szokássá alakítani, hogy nekik ne akkor kelljen „tüzet oltaniuk”, amikor már elhízottak, betegek és enerváltak.

Email: eniko.csonka@bodywakes.hu

Web: www.bodywakes.hu

Amit ebben az előadásban tanulhatsz

 

Enikő előadásában arról fog beszélni:

  • miként tudjuk a gyereknevelést, a gyerekkel való időtöltést úgy megélni, hogy azt ne teherként éljük meg, hanem szolgálatként,
  • hogyan tudunk egyfajta flowban lenni, miközben a gyermekeinkkel vagyunk
  • Néhány gondolat erejéig kitér arra, hogyan is lehet az egészségtudatosságot megteremteni a gyermekek életében is, hogy az a megfelelő helyen legyen az értékrendjükben.

Igazi szép kihívás ez minden nehézségével és örömével együtt, de pont ezért óriási lehetőség ez a fejlődésre és lelkünk kiteljesedésére. Mindennek akkor és ott van helye, amikor épp történik…

Ugorj közvetlenül a megnézni kívánt videóhoz.
Csak korlátozott ideig elérhetőek. Jó szórakozást 🙂

Andreas Goldemann – A szív felszabadítása

Nézd meg a videót az eredeti nyelven

Andreas Goldemann

Andreas Goldemann több mint 25 éve intuitív. A hangját és a lélek ősi druida nyelvét használja – mozgással és reflektálással együtt – több szinten a transzformatív gyógyításhoz. Világszerte számtalan embernek segít abban, hogy maguk mögött hagyják a fizikai, pszichológiai és spirituális stresszt. Bár nem mindig fogadta el a spirituális empátia útját, egy sor nyugtalanító esemény végül arra késztette, hogy elfogadja azt a szerepét, hogy segítsen másoknak abban, hogy a legmagasabb lehetőségeik szerint éljenek, örömmel. A résztvevőkkel és klienseivel végzett munkája során mindig egy egyszerű útmutatóra emlékezteti őket: saját jelenlétükre.

Tudj meg többet: www.en.andreasgoldemann.com/vita-andreas/

Amit ebben az előadásban tanulhatsz

Andreas Goldemann – A szív felszabadítása

Az ismétlődő önbírálat, balesetek, a hamis kollektív értékekhez való erős alkalmazkodás, a kondicionálás és a negatív érzelmek által a tudat és a test töredezettsége és ezzel együtt a saját energetikai rács eltolódása következik be. Ezzel egyidejűleg úgynevezett szívfalakat építünk fel, hogy megvédjük magunkat a sérülésekkel szemben. Nagyon megnehezül a könnyű, közvetlen, nyílt kapcsolat az élettel. A saját energiarácsot elmozdulva tartó csomók érzelmi és energetikai feloldása megnyitja a szív mezőjét és újra létrejöhet a mély, lelki kapcsolat az élettel. Andreas Goldemann, a jól ismert intuitív arra hív, hogy hozd létre a saját energiarácsodat, hogy harmonizáld a kapcsolatot a szívtereddel, hogy ezután mélyebb áramlásba kerülj az életedben. Légy ott, amikor Andreas létrehozza a saját varázslatát arról, hogyan működik a hang, mozgás és a reflexió, hogy segítsen lényed új mélységét elérni.

A videó tartalma:

  • mik a szívfalak
  • hogyan oldhatod fel az energetikai csomókat
  • miről szól az energiarácsozat
  • hogyan harmonizáld a rácsot és a szívteret
Ugorj közvetlenül a megnézni kívánt videóhoz.
Csak korlátozott ideig elérhetőek. Jó szórakozást 🙂

Medicina zenekar – Az áramlás művészete, zenei kalandozások

Medicina

A Medicina zenekarukat a gyógyító körökön való zenélés, a testvéri szeretet és az önismereti úton járók szolgálatának missziója forrasztotta össze. A zene gyógyító, lélekemelő, tértisztító minőségét különleges hangszerekkel, valamint tiszta női és férfi hangokkal jelenítik meg. Zenéjük világzene, andoki gyógyító sámándaloktól, az indiai mantrákon át, magyar népzenét és a törzsi dobokat is megszólaltatják. Szertartásos koncertjeiken gyönyörű íven vezetik végig a közösséget a lágy dallamoktól indulva, a mélyebb élmények felé a didgeridoo és a sámándob erejével, majd az andalító imákkal csendesítik vissza az út végét.

Elérhetőségek:

https://medicinaworldmusic.com

https://www.youtube.com/c/Medicina_musica

https://www.facebook.com/medicinaworldmusic

Amit ebben az előadásban tanulhatsz

Az áramlás művészete, zenei kalandozások a Medicina zenekarral.

Nagyon fontos számukra, hogy megmutathassák, milyen eszközök vannak a segítségünkre, hogyan tudjuk megtartani a középpontunkat, tengelyünket egy-egy nehezebb szituációban, hogy ne zökkenjünk ki a flowból. Az előadásban mesélnek a történetükről, hogy nekik mit is jelent  a flow állapot.

Ugorj közvetlenül a megnézni kívánt videóhoz.
Csak korlátozott ideig elérhetőek. Jó szórakozást 🙂

Gilányi Attila – A legjobb korban élünk

Gilányi Attila

Mentálhigiénés szakember, tréner, coach, a boldogság megszállottja.

16 évet dolgozott nemzetközi nagyvállalatoknál értékesítési vezetőként. 2014 óta folyamatosan áttért a segítői hivatásra, hogy valóban a legértékesebb dolgokat adhassa másoknak: az idejüket, az egészségüket, a boldogságukat. 2019-ben  létrehozta a Meghallgatunk.online-t, hogy a coach-, pszichológus-, mentálhigiénés-, és más segítői szakmák képviselői által nyújtott értékek minél több emberhez, akár ingyenesen is eljussanak, törekedve egy boldogabb világ felépülésére. Egyéni és csoportos foglalkozásai során hisz a gyors, tartós és mély transzformációban, amihez széles szakmai eszköztára mellett, vidámsága és élet-igenlése is hozzájárul.

Elérhetőségek:

 

 

 

Amit ebben az előadásban tanulhatsz

 

A legjobb korban élünk

Ha alaposabban szemügyre vesszük mindazt ami körülvesz bennünket, észrevehetjük, hogy a kor amelyben élünk – annak minden szépségével és kihívásával – általunk született. Mégis, nem kis feladat beismernünk, hogy működésünkkel, vágyainkkal, törekvéseinkkel, járványokat, háborút és minden egyéb nélkülözést hoztunk létre. Ezzel együtt nem kell a saját felelősségünket keresnünk világ sorsában, elég, ha mostantól úgy cselekszünk, hogy minden jóra forduljon. Előadásomban rávilágítok a benned rejlő “lényegre”, segítek, hogy észrevedd azt a parányi szikrát, amivel Te is hozzájárulhatsz az aranykor eljöveteléhez.

Hozzászólások

Írd meg nekünk a véleményed a videókról. Minden egyes hozzászólásnak örülünk. ❤

Megjegyzés: Ha hozzászólást írsz egy videóhoz, a legjobb, ha megadod az előadó nevét. Így tudjuk, kinek szól a visszajelzésed. Köszönjük.

A boldogság az egyetlen dolog, ami megduplázódik, ha megosztod.
Oszd meg ezt az ingyenes tartalmat a barátaiddal!

Instagram