1. Nap

Üdvözlünk!

Végre eljött az idő: ma kezdődik a flow! summit 2022 . Igazi fénypontokkal indítunk. Helyezd magad kényelembe egy csendes helyen és élvezd a mai videókat.
Hagyj nekünk egy hozzászólást az oldal alján és tudasd velünk, mit gondolsz az első nap videóiról!

A nap szakértői

Kattints a szakértők képére, hogy egyenesen az előadásukhoz lépj.

Laura Seiler & Sadhguru

Louise Hay

Dr. Darnói Tibor

Gregg Braden

Pozsgai Nikoletta

Kiss József Zsolt

Laura Seiler & Sadhguru

Louise Hay

Speaker name

Gregg Braden

Speaker name

Speaker name

A mai nap előadásai

Dőlj hátra és lépj be az áramlás állapotába a mai előadásokkal.

Laura Seiler & Sadhguru – Karma: Válj az életed urává

Nézd meg a videót az eredeti nyelven

Sadhguru & Laura Seiler

Sadhguru nemzetközileg elismert szellemi vezető és a holisztikus spirituális tudatosság elősegítője. Előadóként fellépett az ENSZ-ben, a Világgazdasági Fórumon és az MIT-n. A Lordok Házában is felszólalt már. Számos ismert tanítóra, mint például Deepak Choprára volt hatással. Sadhguru az Isha Alapítvány alapítója, amelynek világszerte számos gyakorlóközpontja van.

Tudj meg többet: https://isha.sadhguru.org/us/en/home

Laura Seiler modern spiritualitás, tudatosság és mentális erő coachként kíséri az embereket a felsőbb énjükhöz vezető úton. Víziója, hogy az embereket újra összekapcsolja valódi esszenciájukkal, támogatja őket ebben, hogy meggyógyítsák érzelmi sérüléseiket, szeretetteljes és elismerő kapcsolatot alakítsanak ki önmagukkal, valamint teljes mértékben kifejezzék magukat. Coaching és meditációs technikáin keresztül segít ügyfeleinek mély változásokat véghezvinni az életükben és olyan életet teremteni, amely lehetővé teszi számukra, hogy teljes mértékben belelépjenek sugárzó erejükbe.

Tudj meg többet: www.lauraseiler.com

Amit ebben az előadásban tanulhatsz

Sadghuru Laura Seiler Interjú – Karma: Válj az életed urává
Tapasztald meg Sadhgurut és a belső tervezés módszerét a Laura Malina Seilerrel a Karmáról készített interjúben. Úgy érzed, véletlenszerű az életed? Sadhguru szerint mi, emberek nem tudjuk, hogyan kezeljük a saját fejlődésünket, nem tudjuk, hogyan határolódjunk el a drámáinktól. Fedezd fel az életed új perspektíváját.

A videó tartalma:

• milyen négy dimenziója van mindig a tevékenységeinknek
• mennyire sok (vagy kevés) történik tudatosan
• amit kihozol az életedből, az 100%-ban a tiéd
• miért te vagy az életed ura és miért kell felelősséget vállalnod
• miért fontos az emberek számára a vágy (de irányításra van szüksége)
• mi a belső tervezés és hogyan működik ez a folyamat

Louise Hay – Hogyan élj bőségben

Nézd meg a videót az eredeti nyelven

Louise Lynn Hay

Louise Lynn Hay (született 1926. október 8, Los Angeles; † 2017. augusztus 30.) amerikai írónő a pozitív gondolkodás területén. A New Age mozgalom egyik vezető szerzője. Bestsellerszerzői karrierje csak azután kezdődött, hogy méhnyakrákja lett, ami arra ösztönözte, hogy spirituális megtisztulásra törekedjen. Hay néhány könyvét, CD-jét, videóját 29 nyelvre fordították le. Műveinek teljes világpiaci forgalma 2004-ben meghaladta az 50 millió példányt. Louise Hay írásaiban rámutatott, hogy a pozitív gondolkodás pozitív élethez, a negatív gondolkodás pedig negatív (problémás) élethez vezet. Tanításának másik fontos eleme a megbocsátás az öröm és a szeretet mellett, amelyek Hay szerint a boldog élet alapvető összetevői.

Amit ebben az előadásban tanulhatsz

Louise Lynn Hay Hogyan élj bőségben
Louise Hay az egyik legismertebb előadó a spiritualitás területén és megerősítései számtalan embernek segítettek már. Ezen a felvételen elmondja, hogyan nyisd meg magad az örömre és a boldogságra. Az “élet óceánjának” metaforáját használja és olyan módszereket ad, amelyekkel megengedheted magadnak, hogy boldog légy.

A videó tartalma:

• hogyan nyisd meg magad az örömre és boldogságra
• mit jelent bőségben élni
• az élet óceánja
• hogyan tanulj meg hinni magadban
• hogyan engedd meg magadnak a boldogságot

Dr. Darnói Tibor – Ösztönlét vagy Felébredés

Dr. Darnói Tibor

Holisztikus orvos, a Yotengrit Alapítvány elnöke, a Nők Világbéke Szövetségének tiszteletbeli Békenagykövete, a Bátor Kicsi Lélek Alapítvány kuratóriumának tagja

A békesség embere

Gyerekként megrajzolta az ikerörvényt. Fiatal korában már megjósolták neki, hogy kiemelt jelentőségű, sorsfordító dologgal fog foglalkozni, majd megjövendölték számára az ősi magyar bölcseletet, és, hogy egy mester helyére kerül. Így történt. „Szép és nehéz feladatot” hagytak rá. Ránk… A Yotengrit bölcseletének és Máté Imre személyes hagyatékának őrzője.

1993-ban szerzett általános orvosi diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Szakmai munkássága első éveit idegsebészeten töltötte, később háziorvosi szakvizsgát tett, jelenleg háziorvosként is dolgozik. Életét több évtizede határozzák meg azok a felismerések és megtapasztalások, amelyek mindennapos meditációval, tudatos életvitellel társuló szellemi útján mutatkoztak meg. Orvosi szemlélete és spirituális megközelítése különleges ötvözetet és rálátást ad az emberre, a betegségek mögött meghúzódó törvényszerűségekre, a látható és láthatatlan világra egyaránt, feltárva azok mély összefüggéseit. Mindezek szintéziseként foglalkozik holisztikus orvoslással személyes konzultációk, előadások keretében és létrehozta a HOP Gyógyulj velem tréninget (HOP – Holisztikus Orvosi Program) azok részére, akik készek tenni önmagukért, az egyensúlyukért, gyógyulásukért, a fejlődésükért, az emelkedésükért.

 

Elérhetőségek:

http://www.hop.gyogyuljvelem.com

http://www.darnoitibor.hu

Amit ebben az előadásban tanulhatsz

 

ÖSZTÖNLÉT VAGY FELÉBREDÉS, azaz öntudatlan sodródás, betegség vagy tudatos út, egyensúly

Tudatosság? Felébredés? Gyógyulás? Mindezek csak a természeti törvények mentén, kitartó szellemi munkálkodással érhetők el.
A mindenség, így a mi világunk is örök áramlás, örvénylés, amit törvényszerűségek hatnak át. „Két örvény malmán őrölt REND” – mondja az ősi magyar bölcselet. Az ember alapvetően öntudatlanul sodródó ösztönlény, akinek megadatott a felébredés, a tudatossá válás lehetősége. Mert az emberben összeér az Ég és a Föld, egyszerre szellemi és természeti lény. De a felébredés csak a vonatkozó törvényszerűségek mentén, célzott, kitartó szellemi munkálkodással valósítható meg, nem jár alanyi jogon, ahogy azt sokan gondolják. Ehhez meg kell nyíljunk a tiszta szellemi tanítások felé, mert az említett törvényszerűségek többségét az emberek nem ismerik, vagy nem jól értelmezik, ami kihat a társadalomra és kihat az egyén életére. Így lehet az, hogy az emberiség – tudatminőségét tekintve – évszázadok óta szinte egyhelyben topog, s hogy napjainkban is egyre többen és egyre fiatalabb korban sodródnak krónikus betegségekbe. Mert életük nem a REND-be ágyazott, ezért nem tudják megtartani, megteremteni az egyensúlyt. És ezért nem tudnak meggyógyulni sem, pedig, hogy szeretnének!
A gyógyulás, illetve az egészség-megőrzés egyik alapfeltétele a háttérben zajló testi-lelki-szellemi folyamatok harmóniájának megteremtése. Közel száz törvényszerűség, amely nem alkudozik, és nem kivételez senkivel. Ezek megismerése nélkül csupán tudattalanul, kiszolgáltatva sodródunk az életünkben és csak történnek velünk a dolgok. Az összefüggések megértése azonban tudatosságot teremthet számunkra, s – rendszerbe foglaltan létrehozva a szükséges változásokat – megteremthetjük az egyensúlyt és visszaállíthatjuk a harmóniát. Ez egy másik minőségbe emel, és valódi gyógyuláshoz vezethet.

Az előadás bemutat néhány megkerülhetetlen törvényt, néhány mindenkire leselkedő csapdát és leleplez néhány frázist…

Gregg Braden – A problémamegoldó

Nézd meg a videót az eredeti nyelven

Gregg Braden

Gregg Braden bestseller író és spirituális tanító, Santa Fe-ben, Új-Mexikóban, az Egyesült Államokban él. Problémamegoldóként dolgozott Fortune 500 vállalatoknak, az emberi genommal és a fraktál idővel kapcsolatos kutatásai pedig olyan elismeréseket hoztak neki, mint a The Walden Award az új gondolatokért és a The Illuminate Award a tudatos látnokoknak. Kutatóútjai a régmúlt idők távoli kolostoraiba és templomaiba vezetik, geológusként és űrmérnökként szerzett szakmai háttere pedig lehetővé teszi számára, hogy áthidalja az ősi bölcsesség és a modern tudomány közötti szakadékot. Könyveit tizenhét nyelvre fordították le.

Tudj meg többet: www.greggbraden.com

Amit ebben az előadásban tanulhatsz

Gregg Braden – A problémamegoldó
Gregg Braden író és problémamegoldó. Tudását könyvein és előadásain keresztül adja tovább. Összekapcsolja a tudományt a spiritualitással, összekapcsolva ezeket a témákat az élettapasztalatunk különböző aspektusaihoz való viszonyunkkal. Ezáltal a változással kapcsolatos meglátásai segítenek megérteni, hogyan fogadhatjuk el azt lehetőségként, hogy jobb életet éljünk.

A videó tartalma:

• hogyan ötvözi Gregg a tudományt a spiritualitással
• hogyan alkalmazza problémamegoldói tudását a spiritualitás területén
• mi Gregg kedvenc témája
• hogyan változik a világ és ez mit jelent számunkra
• hogyan éljünk egy jobb életet

Pozsgai Nikoletta – Állandósítható-e a Szinkronicitás? 

Pozsgai Nikoletta

Szinkron ÉletRendszer megalapítója, terapeuta, tréner, tanító, alternatív segítők képzője és mentora.

Mottója: “Szinkroban az Égi Renddel, összhangban az Egyetemes Áramlással, küldetésben az Életért.”

Gyermekkora óta erős a vonzódása az emberiség történelme, az egyes kulturkorszakok életszemléletének, istenképének megismerése iránt, melyet az egyéni és kollektív fájdalomtest blokkjainak ok-okozati megértése és oldása szemszögéből vizsgál. Több mint 20 éve kutatja célzottan az egyetemes és magyar nőiségtörténetet, kollektív női sorsvonalakat, gyűjti és összerendezi a magyar ősiség szakrális értékeit, hagyományokat, kulturális értékeinket. Az AranyAsszony Tradíció felkérésére 2013-től vezeti az AranyAsszony Iskolát, képviseli a szakrális magyar tanításokat országszerte és nemzetközi szinten. Immár 25  éve  egyéni és csoportos blokkoldási folyamatokat kísér, női köröket és női szertartásokat tart, női segítőket képez és mentorál.

Alternatív segítő módszerekben széleskörűen képzett, elsősorban a coaching, transzgenerációs epigenetikus kineziológia (TEK), a család-és rendszerállítás, valamint több természetgyógyászati ág eszközkészletével dolgozik. A lelki-érzelmi blokkok oldásán túl, a spirtiuális térben a lélekkel és a szellemi tudatossággal való összekapcsolódást tanítja. 7 megjelent könyve, 38 online tanfolyama segíti az önismereti téren fejlődni vágyókat, önmaguk fejlesztése és tehetségeik kibontakoztatása iránt elkötelezett keresőket, úton járókat.

A nevéhez fűződik a Szinkron ÉletRendszer kidolgozása, mely az önmegvalósítás küldetés szerinti megélését támogató személyiség -és készségfejlesztő módszeregyüttes. 2006 óta Magyarországon és nemzetközi szinten több ezren ismerték meg és gyakorolják napi szinten a Szinkron technikákat, melyek a fizikai, energetikai, lelki-érzelmi, mentális és spirituális szinteken, valóban holisztikusan segítik az emberben rejlő potenciálok kibontását. A Szinkron, olyan pozitív életszemlélet és egyben tudatosságfejlesztő eszköz, melynek fókuszában a flow-ban megélt, lélek azonos teremtő élet áll.

 

Elérhetőségek:

www.noionmegvalositas.hu

www.szinkronban.hu

www.kineziologiakezeles.hu

Facebook: https://www.facebook.com/noiteljesseg

Instagram: https://www.instagram.com/pozsgainikoletta

Amit ebben az előadásban tanulhatsz

Állandósítható-e a Szinkronicitás?  avagy Szinkronban az Élet – hogyan lehetséges?

  • Mit is jelent a Flow, azaz az áramlás?
  • Milyen áramlás állapotok vannak?
  • Hogyan lehet elérni és fenntartani az egyes áramlás állapotokat, a Szinkron állapotát?

Az előadás végén megismerheted a legfontosabb Szinkron gyakorlatot, ami nagyon gyorsan és hatékonyan segít önmagad összerendezésében, az érzelmi és mentális egyensúlyod helyreállításában. A Lélek-Egység gyakorlat célja ennél is több: a lelkeddel és eredendő küldetés kódjaiddal való újra kapcsolódás ajándékát átadni számodra.

Kiss József Zsolt – Áramolj a mostani és a jövőnk változásaival

Kiss József Zsolt

mentálhigiénés szakember, asztrológus, pszichodramatista, televíziós újságíró

Jelen tudat és önismereti szintemen megtalált élethivatása, amit jelenleg gyakorol,saját ön és sorismeretem által mások-akikkel dolga van-önismeretének, önébredésésének sorsuk tudatos beteljesítésének,inspiráló szolgálata.Mindezt teszi,kis részben a média és nagyobb arányban a segítő hivatásán keresztül és azok eszközeivel.
Mindehhez elsőként filozófiát majd médiát tanult. Ezek után asztrológusként, illetve néhány személyiségfejlesztő, terápiás rendszerben, így kognitív módszerekben, pszichodrámában szereztem végzett és képzettségeket, legutóbb pedig mint mentálhigiénés szakember diplomázott, amiket az etikai szabályok és hazánk törvényeinek megfelelően részint egyedül, másrészt pedig feladatoktól függően megfelelő szakemberekkel együttműködve alkalmaz.

 

Elérhetőségek:

https://www.youtube.com/channel/UCmXcJ51fdgCL2qEr7S3WlqQ

kissjozsefzsolt.blog.hu-honlap

Amit ebben az előadásban tanulhatsz

Javaslatok arra, hogyan áramolj a mostani és a jövőnk változásaival.

Ebben az előadásban Zsolt olyan gondolatokat oszt meg, melyek segítenek megérteni a mostani és jövőbeni folyamatokat.

  • Mire kell figyelnünk?
  • Miket tehetünk már most?
  • Mire készülhetünk?

Hozzászólások

Írd meg nekünk a véleményed a videókról. Minden egyes hozzászólásnak örülünk. ❤

Megjegyzés: Ha hozzászólást írsz egy videóhoz, a legjobb, ha megadod az előadó nevét. Így tudjuk, kinek szól a visszajelzésed. Köszönjük.

A boldogság az egyetlen dolog, ami megduplázódik, ha megosztod.
Oszd meg ezt az ingyenes tartalmat a barátaiddal!

Instagram